https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2019/03/Martijn-Harleman-extra-portret-300x180.jpg

Een nieuwe functie voor Martijn Harleman

Een nieuwe functie voor Martijn Harleman

Auteur:

Auteur:

Graag feliciteren we Martijn met zijn interne overstap van de functie interim manager naar consultant Interim & Recruitment bij Hospitality Group.

Martijn heeft de afgelopen twee jaar bij Hospitality Group als interim-/projectmanager succesvolle interim opdrachten uitgevoerd bij TenneT, bol.com en Innovam. Daarnaast heeft hij een periode als consultant Service & Workplace Design gewerkt aan diverse grootschalige huisvestingsprojecten.

Martijn heeft als interim-/projectmanager veel kennis en ervaring opgedaan bij toonaangevende organisaties. Martijn had de ambitie om door te groeien naar een rol waarin hij zich meer kan richten op het verbinden en ontwikkelen van mensen en het creëren van nieuwe business. De rol van consultant Interim & Recruitment is voor hem de ideale kans om invulling te geven aan die ambities.

Per 1 april gaat Martijn het team van Interim & Recruitment in zijn nieuwe rol versterken. Martijn gaat facilitaire interim professionals en opdrachtgevers bij elkaar brengen en hen begeleiden bij het succesvol uitvoeren van de interim opdrachten. Met zijn kennis en ervaring als interim manager, kritische blik, resultaatgerichtheid en doortastendheid is hij de ideale versterking voor het team.

We zijn zeer verheugd dat Martijn deze stap heeft gemaakt en wensen hem veel succes in zijn nieuwe rol als consultant Interim & Recruitment!