https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2021/04/foto-emiel-300x180.jpg

Emiel van der Vlag start bij Hospitality Group

Emiel van der Vlag start bij Hospitality Group
Emiel van der Vlag start bij Hospitality Group

Auteur:

Hospitality Group is blij de volgende transfer te delen. Emiel van der Vlag start per 1 mei 2021 als senior consultant bij Hospitality Group. ‘Als onafhankelijk adviseur is Hospitality Group veelvuldig betrokken bij het ontwikkelen van sourcingstrategieën en tenders van complexe outsourcingstrajecten. De kennis en ervaring van Emiel passen perfect in de ontwikkeling en verdere internationalisering van onze sourcingsactiviteiten en helpen onze unieke propositie verder uit te bouwen’, aldus George Maas, partner sourcing bij Hospitality Group.

Ervaring

Emiel heeft meer dan 10 jaar in verschillende commerciële rollen gewerkt voor o.a. ISS, Deloitte, Asito en Heyday. Hij heeft uitgebreide ervaring opgedaan in IFM trajecten, internationale consultancy opdrachten, PPS (DBFMO-principe) constructies én commerciële management posities. Hij weet als geen ander te denken vanuit de klantbehoefte en met zijn creativiteit ideeën succesvol te concretiseren.

Samenwerking

Het thema samenwerking en regie heeft zijn intrinsieke interesse en hij publiceerde hierover samen met Nyenrode. Hij staat ‘aan’ op de 3 S-en: samenwerken, structureren en sturen. Zoals Emiel het zelf omschrijft: ‘ondernemen vind ik belangrijk en dat is tegelijk de grootste uitdaging in de praktijk. Door juist de nadruk te leggen op samenwerken is vaak het onmogelijke haalbaar.’

Ambitie

Als senior consultant wordt Emiel verantwoordelijk voor een marktsegment en draagt hij bij aan de verdere internationalisering van onze consultancy-activiteiten. Emiel heeft de ambitie om in zijn nieuwe rol onze opdrachtgevers te helpen met innovatieve fm business- en sourcingsmodellen.