https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2018/12/shutterstock_772424488-300x180.jpg

Enthousiast bij FMHaaglanden

Enthousiast bij FMHaaglanden
Enthousiast bij FMHaaglanden

Auteur:

Hospitality Group ontwikkelt en implementeert een serviceconcept voor de medewerkers van de facilitaire dienstverlening van FMHaaglanden. Dit doen we in nauwe samenwerking met de FMH medewerkers zelf. Het doel is te komen tot een aansprekende en uniforme klantbeleving. Een gastvrije houding staat hierin centraal.

Als onderdeel van de uitrol van dit nieuwe serviceconcept van FMHaaglanden, verzorgde Joyce Walraven, senior trainer van Hospitality Group, een trainingssessie. Eén van de medewerkers, Jeroen van Oorschot, deelde zijn ervaring.

Enthousiasme

“Momenteel organiseert FMH voor medewerkers van de facilitaire dienstverlening verschillende bijeenkomsten onder de noemer ‘Serviceconcept’. Het eerste thema dat besproken wordt is Enthousiasme. Zelf mocht ik afgelopen donderdag mijn steentje bijdragen en uiteraard heb ik aangegeven wat ik onder enthousiasme versta. Maar, nog veel belangrijker, vooral wat mij wel en niet enthousiast maakt. Joyce Walraven deed het goed tijdens onze sessie. De sfeer was prettig en gelukkig was iedereen open.

Ik werd gedurende deze sessie enthousiaster dan ik van tevoren had verwacht. Wat ik leuk vind aan deze sessie is enerzijds dat we ingedeeld zijn in kleine groepjes. Hierdoor ontstaat er sneller een effectieve discussie en je vertrouwt elkaar eerder zaken toe. Uiteindelijk draait het daar binnen een team natuurlijk om: op elkaar kunnen bouwen, maar ook uitgaan van het positieve in elkaar. Anderzijds is het thema breed, wat veel stof tot nadenken oplevert.

Ik kijk enthousiast uit naar de drie volgende sessies met de thema’s: Eigenaarschap, Samen en Herkenbaar. Stuk voor stuk punten waarop we ongetwijfeld nog verbeterpunten kunnen afvuren!”

Meer weten?

Meer weten over de mogelijkheden van gastvrijheid binnen jouw organisatie? Neem contact op met Joyce Walraven via j.walraven@hospitality-group.nl of 033 – 462 55 55.