https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2017/10/Estel-Vrielink-1000x600-300x180.jpg

Estel Vrielink Partner Interim & Recruitment

Estel Vrielink Partner Interim & Recruitment
Estel Vrielink Partner Interim & Recruitment

Auteur:

Auteur:

Graag feliciteren we Estel met haar benoeming tot Partner Interim & Recruitment bij Hospitality Group! We zien in Estel een sterke manager die verantwoordelijkheid neemt voor een substantieel deel van onze business, het beste uit haar mensen haalt en actief participeert in de strategievorming van onze gehele organisatie. Estel is sinds 2009 werkzaam bij Hospitality Group in verschillende functies.

In haar functie helpt Estel organisaties met het versterken van teams in hospitality, facility management, inkoop en huisvesting. De oplossingen variëren van interim management en detachering tot HR-advisering en executive search. Allemaal op HBO+ niveau. Met neus voor talent, toegang tot relevante netwerken en aansprekende navigatietools vindt Estel met haar team de beste kandidaat. Snelheid, kwaliteit en passie kenmerken het proces.

Jaarlijks vult Estel met haar team zo’n 50 vaste en 100 tijdelijke functies binnen het bedrijfsleven, de zorg, het onderwijs, de overheid en maatschappelijke organisaties. U kunt hierbij denken aan functies als teamleider servicedesk, facility manager, accountmanager, inkoopmanager, contractmanager, manager huisvesting, bouwprojectmanager en directeur bedrijfsvoering.