https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2018/04/IMG_2456_1000x600-300x180.jpg

Hoe verhuis je een ziekenhuis?

Hoe verhuis je een ziekenhuis?
Hoe verhuis je een ziekenhuis?

Auteur:

Het Ommelander Ziekenhuis Groningen (OZG) bouwt een nieuw ziekenhuis aan de rand van Scheemda. De organisatie bereidt zich voor op de ingebruikname in juni van een waanzinnig mooi ziekenhuis. In de video legt Rutger van Wijk, projectleider verhuizing, uit hoe zorg gedragen wordt voor een veilige en prettige verhuizing voor patiënt en medewerker. ‘Het belangrijkst is het samenspel tussen alle betrokken partijen, zoals de verpleging, ICT, medisch techniek, facilitair en iedereen die het tot een succes kan maken.’

Over Rutger van Wijk

Rutger is als partner bij Hospitality Group verantwoordelijk voor de zorg; van het signaleren van kansen tot het ontwikkelen van duurzame oplossingen. Dit vanuit de overtuiging dat facility management, huisvesting en gastvrijheid een primaire bijdrage leveren aan de kwaliteit en beleving van de zorg.

Hij was onder meer betrokken bij de nieuwbouwingebruikname van het Zaans Medisch Centrum, Medisch Spectrum Twente, Radboudumc, Bernhoven, Rijndam Revalidatie en het Maasziekenhuis. Binnen deze projecten ondersteunt hij bestuur en management op het snijvlak van veranderende processen in zorg, ICT, techniek, facility management en HR.

Voor meer informatie over ingebruikname van nieuwe zorgomgevingen kun je contact opnemen met Rutger op telefoonnummer +31 (0)6 10 078 675.