uitbreiding hospitality grouphttps://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2016/08/Uitbreiding-Hospitality-Group-300x180.jpg

Hospitality Group versterkt advies en interim met 5 professionals

Hospitality Group versterkt advies en interim met 5 professionals
Hospitality Group versterkt advies en interim met 5 professionals

Afgelopen periode zijn er vijf nieuwe professionals gestart bij Hospitality Group: Rutger van Wijk, Daisy Boltje, Edgar Seesink, Koen Franken en Dominique Masen. Laatstgenoemde is als interimmer gestart, de overige vier aanwinsten versterken als consultants het bureau.

Rutger van Wijk is als partner bij Hospitality Group verantwoordelijk voor de zorg dienstverlening. Hij is sinds begin juli verbonden aan het adviesbureau en heeft hiervoor meer dan vijftien jaar ervaring opgedaan in project- en programmamanagement. In deze periode heeft hij veel transitieprojecten begeleid op het snijvlak van zorgprocessen, (her)huisvesting, dienstverlening en inrichting.

Daisy Boltje is als senior consultant Sourcing, regie & performance aan de slag gegaan. In haar nieuwe rol als consultant is ze projectleider in verandertrajecten en begeleidt ze workshops op het gebied van cultuur en inrichting.

Edgar Seesink is consultant Service & workplace design. Hij volgde zijn opleiding aan de Hotel Management School en deed aansluitend vijftien jaar ervaring op binnen de wereld van gastvrijheidsconcepten en -formules. Hij houdt zich bij Hospitality Group vooral bezig met het ontwikkelen van F&B en hospitality gerelateerde concepten.

Koen Franken werkt als senior consultant binnen het facilitaire werkveld aan inkoopvraagstukken zoals aanbestedingen, inkooporganisatie en sourcingstrategieën, waarbij hij opdrachtgevers met name adviseert over de wijze waarop zij de relatie met externe dienstverleners kunnen vormgeven.

Dominique Masen is interim manager bij Hospitality Group. Complexe huisvestingsvraagstukken vormen de rode draad in zijn loopbaan – hij is betrokken geweest bij veel projecten op het gebied van organisatiegericht huisvesten, Het Nieuwe Werken (HNW), het ontwikkelen van eigentijdse huisvestingsconcepten, het realiseren van nieuwbouwtrajecten en duurzaamheid.

Lees hier voor het volledige artikel.