https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2020/01/shutterstock_562530163-300x180.jpg

Human experience in de werkomgeving steeds belangrijker

Human experience in de werkomgeving steeds belangrijker
Human experience in de werkomgeving steeds belangrijker

Auteur:

Elke Geraerts

De toekomst van werken… De digitale revolutie dreigt ontelbare banen te ontwrichten. Steeds luider klinkt de vraag of wij mensen nog wel kunnen opboksen tegen robots en artificiële intelligentie. Volgens Elke Geraerts, partner bij Better minds at work, wordt het tijd om technologie te demystifiëren, en de mens weer centraal te zetten. We moeten onze uniek-menselijke kwaliteiten inzetten om onze professionele toekomst veilig te stellen. En we moeten deze menselijke troeven verankeren in het DNA van je organisatie, wil je je bestaansrecht behouden in deze disruptieve wereld.

Laat je inspireren tijdens de Future Work Course

Tijdens de eerste sessie van de Future Work Course van Hospitality Group die in maart 2020 start, deelt Elke haar visie op werken. Wil je als organisatie met beide voeten in de toekomst staan, dan moet je volgens haar vol inzetten op authentieke intelligentie. Naast Elke neemt Chief Happiness Officer Evelien Veenman ons tijdens de course mee in het organiseren van werkgeluk en bezoeken we het nieuwe VodafoneZiggo kantoor om te leren hoe zij technologie inzetten om werken nog leuker, makkelijker en efficiënter te kunnen maken.

Empower your workforce

Welke ontwikkelingen zien we nog meer en wat betekent dat voor werk en werkomgeving? Juist in deze digitale wereld met continue verandering is focus op de human experience uiterst relevant. Hoe creëer je de juiste frameworks voor een onderscheidende werkomgeving waar mensen voelen dat ze ertoe doen en happy zijn? Een workplace community waarin talenten individueel en gezamenlijk het beste tot hun recht komen!

In de zoektocht naar de optimale werkomgeving brengen we managers FM, Real Estate, HR, IT en Change bij elkaar die zich bezighouden met het (verder) ontwikkelen van de werkomgeving. We prikkelen en inspireren. Met deze course creëren we een community voor het delen van kennis, ervaringen, uitdagingen en learnings in de zoektocht naar de optimale werkomgeving.

Programma

Tijdens drie deep dive sessies en een tweedaagse workplace experience tour prikkelen we met bezoeken aan uiteenlopende werkplekconcepten en ervaringen van andere organisaties in het ontwikkelen en implementeren van (nieuwe) werkomgevingen. Haal je learnings uit de workspace van het nieuwe kantoor van VodafoneZiggo, Poly, de Booking.com Campus, ING Campus, Coca-Cola en Ahoy Rotterdam. Leer ook van de wetenschappelijke inzichten van Elke Geraerts over authentieke intelligentie, Stefan van der Stigchel over concentratie in werkomgevingen en Alize Hofmeester over agile organiseren van business.

Laat je inspireren en ga in gesprek met peers over de succesfactoren voor het creëren van de ideale werkomgeving. Bekijk hier het programma (PDF).

Meer informatie

Voor meer informatie over onze course kun je contact opnemen met Sandy Brouwer of Rick Steinmann via telefoonnummer 033-462 55 55 of per mail: s.brouwer@hospitality-group.nl of r.steinmann@hospitality-group.nl .