https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2019/02/shutterstock_258678395-300x180.jpg

Join the IFM journey of the LEGO Group

Join the IFM journey of the LEGO Group
Join the IFM journey of the LEGO Group

Auteur:

Auteur:

Op donderdag 14 maart organiseren we de inspiratiemiddag ‘Join the IFM journey of the Lego Group’. We nodigen je als professional, die verantwoordelijk is voor FM contracten binnen je organisatie, van harte uit. Tijdens deze middag krijg je de unieke gelegenheid om de ins en outs van IFM bij ‘s werelds grootste en meest bekende speelgoedfabrikant te leren kennen. The LEGO Group deed in 2018 een global IFM tender en besteedde haar dienstverlening uit aan ISS.

The Lego Group

Charlotte Holst (Global IFM Manager soft services), Mishal Patel (Head of IFM Hard Services) en  Nicholas Gommon (IFM Performance Manager) van The Lego Group nemen je mee op de journey die zij hebben doorlopen met hun IFM-tender en transitie. Zij delen hun ervaringen en learnings en gaan in op de wijze waarop ze de performance van hun provider meten.

Provider Performance Onderzoek 2018

Aansluitend geeft Desiree van Pelt van Hospitality Group een kijkje in het Provider Performance onderzoek dat recent is uitgevoerd.  Dit is hét onafhankelijke onderzoek van over de prestaties van facilitaire providers in Nederland waar sprake is van hoge knip sourcingmodellen. Het onderzoek biedt objectief en onafhankelijk inzicht in de klanttevredenheid van alle Nederlandse providers.

Tijdens de afsluitende borrel is er de gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje na te praten.

Meer informatie & aanmelden

Via deze link vind je meer informatie en kun je je aanmelden. De inspiratiemiddag vindt plaats bij Heineken in Amsterdam. Het exacte adres volgt. Deelname aan de inspiratiemiddag is kosteloos. Voor vragen kun je contact opnemen met Roos de Voogd via r.devoogd@hospitality-group.nl of 033 – 462 55 55.