https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2018/12/shutterstock_1117902230-300x180.jpg

Lezingen Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Lezingen Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

Auteur:

Auteur:

Op 23, 24 en 25 januari 2019 vindt de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer plaats in de Jaarbeurs Utrecht. De beurs staat in het teken van het delen van kennis en innovaties voor facilitair en gebouwbeheer in het bedrijfsleven, het onderwijs, de overheid en de zorg. Tijdens dit evenement verzorgt Hospitality Group op vrijdag 25 januari twee lezingen.

FM in de zorg | Rutger van Wijk

Het in gebruik nemen van een nieuwe zorgomgeving is een uniek moment. Hoe laat je FM in een nieuwe zorgomgeving aansluiten op de behoefte van patiënten en (zorg) collega’s? Werkprocessen worden herijkt, nieuwe ideeën en innovaties worden omarmt. Gelijktijdig stelt het de organisatie ook voor uitdagingen zoals het loslaten van oude gewoontes en conceptueel leren denken. Rutger neemt ons mee in de trends & ontwikkelingen van FM in de zorg en licht een aantal prikkelende praktijkcases uit.

Aantrekkelijk werkgeverschap | Edgar Seesink

In de wereld van eten & drinken volgen ontwikkelingen elkaar snel op. Steeds meer organisaties zien de mogelijkheden om met food- en cateringdiensten de aantrekkelijkheid als werkgever te vergroten. Edgar laat je kennismaken met een aanbod van aantrekkelijke food- en cateringconcepten en geeft antwoord op de vraag hoe je de behoeften van je (toekomstige) medewerker optimaal in beeld brengt en hoe je toegevoegde waarde creëert.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden. Toegang tot de Vakbeurs en lezingen zijn gratis.

Zien we je daar?