https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2018/02/robot-1695653_1920_1000x600_licht-300x180.jpg

Masterclass FM en Technologie

Masterclass FM en Technologie

Auteur:

Ben je benieuwd welke kansen technologie jou biedt en hoe technologie een (grotere) strategische rol kan spelen binnen jouw organisatie? Dan nodigen we je van harte uit voor de Masterclass Technologie en FM op 7 juni, 4 oktober en 1 november 2018. De eerste bijeenkomst vindt plaats in het Museum voor Communicatie in Den Haag.

Met de nieuwste inzichten, inspirerende oplossingen, best practices en uitdagende opdrachten verkennen we samen de impact die technologie kan hebben op FM. Op verschillende locaties gaan we tijdens drie sessies in op de onderwerpen  smart buildings, happy employees en werkprocessen. Facility managers en technische partners hebben elkaar nodig om tot een combinatie van slim beheer en aantrekkelijk gebruik te komen.

Rick Steinmann, partner service & workplace design van Hospitality Group, begeleidt de sessies en geeft het woord aan een aantrekkelijke line-up van sprekers, zoals Mathijs Schaft (Heineken) en Thomas Thunnissen (Heijmans). Deze driedaagse masterclass FM en Technologie organiseren wij in samenwerking met Facto. Meer informatie en inschrijven kan via de website van Facto.