https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2018/02/robot-1695653_1920_1000x600_licht-300x180.jpg

Masterclass Technologie en FM

Masterclass Technologie en FM
Masterclass Technologie en FM

Auteur:

Ben je benieuwd welke kansen technologie jou biedt en hoe technologie een (grotere) strategische rol kan spelen binnen jouw organisatie? Dan nodigen we je van harte uit voor de Masterclass Technologie en FM op 7 juni, 4 oktober en 1 november. De eerste bijeenkomst vindt plaats in het PSV Stadion in Eindhoven.

Met de nieuwste inzichten, inspirerende oplossingen, best practices en uitdagende opdrachten verkennen we samen de impact die technologie kan hebben op FM. Op verschillende locaties gaan we tijdens drie sessies in op de onderwerpen  smart buildings, happy employees en werkprocessen. Facility managers en technische partners hebben elkaar nodig om tot een combinatie van slim beheer en aantrekkelijk gebruik te komen.

Rick Steinmann, partner service & workplace design van Hospitality Group, begeleidt de sessies en geeft het woord aan een aantrekkelijk line-up van sprekers. Deze driedaagse masterclass Technologie en FM organiseren wij in samenwerking met Facto. Inschrijven is binnenkort mogelijk via de website van Facto. Hier vind je alvast het programma en verdere informatie.