https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2015/01/Stamppot-300x180.jpg

Meer seizoensgebonden maaltijden in het Spaarne Gasthuis

Meer seizoensgebonden maaltijden in het Spaarne Gasthuis
Meer seizoensgebonden maaltijden in het Spaarne Gasthuis

Eind 2014 startte het Spaarne Gasthuis met ontkoppeld koken en lanceerde  nieuwe serviceconcepten. Hospitality Group heeft samen met de medewerkers van de hoteldienst van het voormalig Spaarne Ziekenhuis en Kennemer Gasthuis hard gewerkt om de service aan patiënten nog verder te verhogen.

Om te zorgen dat ook de hospitality- en servicemedewerkers op de verpleegafdelingen goed beslagen ten ijs komen, heeft Hospitality Group 150 medewerkers getraind in gastvrijheid, productpresentatie en gastvrije verkooptechnieken.

Het nieuwe serviceconcept is veel persoonlijker

  • Patiënten en hun bezoekers op de kraamafdeling kunnen 24/7 gebruik maken van een Roomservicemenu.
  • Patiënten op de Geriatrische- en Psychiatrische afdelingen in het Kennemer Gasthuis eten samen aan tafel
  • De overige patiënten krijgen à la minute keuze vanaf een ‘Meals on Wheels’ wagen (maaltijdbuffet).

Lees in het artikel, uit het Haarlems Dagblad, ‘Meer seizoensgebonden maaltijden in het Spaarne Gasthuis’ over de ontwikkeling van het concept en de eerste ervaringen.