https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2019/08/2-300x180.png

New home. New adventures.

New home. New adventures.
New home. New adventures.

Auteur:

Na 14 jaar trotse bewoner te zijn geweest van het oude stationsgebouw in Amersfoort, verhuist Hospitality Group eind deze maand naar een nieuw clubhuis. Een frisse start, een spannend avontuur, een nieuwe impuls waar je energie van krijgt. Zo voelt ons nieuwe clubhuis NN78 voor ons. Een plek waar we samen mooie dingen gaan doen en herinneringen opbouwen. Een plek om onze droom ‘Creating Better Places’ verder te realiseren.

Het pand bevindt zich in de Isselt, een upcoming buurt vol ondernemers aan de westkant van Amersfoort. NN78, de naam die we het pand geven, is gevestigd aan Nijverheidsweg-Noord 78. NN78 wordt momenteel geheel verbouwd en fysiek en digitaal ingericht op basis van het ontwerp van onze in-house workplace- en interieurspecialisten. Wat voor onze opdrachtgevers geldt is voor ons zelf niet anders. Ons nieuwe clubhuis is de vertaling van onze visie en ambities en laat in alles zien en ervaren hoe de eigentijdse werkomgeving kan bijdragen aan het succes van organisaties.

NN78 biedt alle mogelijkheden om op basis van activiteiten en mood te kiezen waar je werkt, leert en inspireert. Behoefte aan een informeel gesprekje in een huiselijke omgeving? Strijk neer op de loungebank, aan de bar of aan de grote cafétafel in de buzz zone. Daarnaast kun je effectief samenwerken in de variety zone en volledig concentreren in de focus zone. In ons inspiration lab komen we samen met onze opdrachtgevers tot de beste ideeën.

Wij kijken uit naar onze nieuwe omgeving die ons uitdaagt, inspireert en stimuleert. We laten je vanaf september graag ons nieuwe clubhuis zien. Kom je langs voor een goede kop koffie? Wees er gerust te vroeg, er is voldoende mogelijkheid om eerst even voor jezelf te werken. 😉

Creating better places. Inspire and learn.