https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2020/06/shutterstock_672926281_kl-300x180.jpg

NEXT Community van ASR Dutch Science Park Fund op TU Delft Campus

NEXT Community van ASR Dutch Science Park Fund op TU Delft Campus
NEXT Community van ASR Dutch Science Park Fund op TU Delft Campus

Auteur:

Auteur:

It’s not a building, it’s NEXT. NEXT biedt letterlijk en figuurlijk ruimte voor innovatieve bedrijven die op de TU Delft Campus aanwezig willen zijn. Een unieke hub binnen het gehele ecosysteem. NEXT vind je in het hart van het kenniscentrum van de TU Campus, in eerste instantie in Delft! Hier komen talent, kennis, ideeën, netwerk en business samen. Hier werken scale ups, MKB, corporates, studenten, onderzoekteams en de TU samen aan impactvolle technologische oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken.

Hospitality Group helpt initiatiefnemer ASR Dutch Science Park Fund bij de ontwikkeling en activatie van het NEXT community concept. Het gebouw, dat naar verwachting eind 2021 wordt opgeleverd, kent een hoge duurzaamheidsambitie; BREEAM Excellent en heeft een bruto vloeroppervlakte van circa 10.000 m2. Het biedt kantoor- en maakruimte. Met verschillende ‘meet & greet’ faciliteiten zoals horeca-faciliteiten en een co-working- en communityspace biedt het gebouw alle mogelijkheid voor ontmoeting, kennisdeling en samenwerking.

De community krijgt daarmee eind 2021 fysiek ruimte, maar zal al vanaf september geactiveerd en opgebouwd gaan worden. Hospitality Group denkt o.a. mee over de verblijfsvormen, restauratieve voorzieningen, selectie van provider, zichtbaarheid en activatie en programmering van de community. Alles vanuit de integrale gedachte om meerwaarde te creëren voor alle gebruikers en daarmee uiteindelijk de aantrekkelijkheid van de TU Delft Campus als collectief te vergroten.