https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2017/10/Mindsetters-300x180.jpg

Nieuw – onze Gastvrije Mindsetters kaartspel & workshop

Nieuw – onze Gastvrije Mindsetters kaartspel & workshop
Nieuw – onze Gastvrije Mindsetters kaartspel & workshop

Auteur:

Wil je gastvrijheid binnen jouw organisatie en team op een leuke manier op de kaart zetten? Niet eenmalig maar voor altijd? Ga dan aan de slag met de Gastvrije Mindsetters van Hospitality Group. De Gastvrije Mindsetters houden je scherp, dagen je uit om iedere dag weer alert te zijn en je werk met aandacht uit te voeren. Spelenderwijs is alles leuker.

Hoe werkt het kaartspel?

Aan de hand van stellingen, vragen en opdrachten worden jij en je collega’s uitgedaagd om na te denken over de betekenis van gastvrijheid voor jou, voor je klanten en op welke manier je daar naar kunt handelen. Door de originele vragen ga je gastvrijheid vanuit een andere invalshoek benaderen. Ook duik je in de wereld van de verschillende culturen om ons heen en ga je aan de slag met jouw eigen omgeving. De kaarten zijn ideaal om te gebruiken tijdens een teamoverleg of dagstart.

De workshop

Wij brengen de Gastvrije Mindsetters tot leven in een drie uur durende workshop onder begeleiding van een van onze ervaren senior consultants. De workshop brengt inspiratie, gaat in op de werking van het brein en de vijf uitgangspunten van gastvrijheid. We spelen het spel en dagen iedereen uit om dat ene ding te noemen dat morgen hét verschil maakt. Lekker interactief dus!

Een workshop op maat kan ook! Na een intake waarin wij met jou inventariseren waar jullie organisatie nu staat en wat de ambities en uitdagingen zijn, ontwikkelen wij een workshop op maat. Tijdens een dagdeel levert de workshop concrete inzichten, ideeën en verbeterpunten waar jullie direct mee verder kunnen.

Kortom de Gastvrije Mindsetters en de workshop zijn:

  • Een mooie combinatie van fun en inhoud.
  • Een manier om tot de kern te komen en daadwerkelijk stappen te zetten met gastvrijheid.
  • Een manier om betekenis te geven aan gastvrijheid.
  • Een manier om gastvrijheid te verankeren in het gedachtegoed van medewerkers.

Kosten

De kosten voor een standaard workshop bedragen € 1.500,- (excl. btw) per sessie van 3 uur en voor een workshop op maat (die specifiek ingaat op uw situatie) inclusief intake, voorbereiding en de workshop van een dagdeel € 2.500,- (excl. btw). We begeleiden de workshops op locatie en het aantal deelnemers is minimaal 6 en maximaal 15.

Bij beide workshops ontvang je ook het kaartspel Gastvrije Mindsetters cadeau. De Gastvrije Mindsetters zijn ook los te bestellen voor € 150,- (excl. btw). Het spel bestaat uit een speluitleg, speelkaarten en complimentenkaarten. Neem voor meer informatie contact op met Heleen Ruys of Marieke de Kogel.