https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2020/04/Presentatie-PPO-2000x1200-1-300x180.jpg

Presentatie resultaten Provider Performance Onderzoek 2019

Presentatie resultaten Provider Performance Onderzoek 2019
Presentatie resultaten Provider Performance Onderzoek 2019

Auteur:

Auteur:

Hoe presteren Nederlandse facility management providers in 2019 in uitbestedingsmodellen met een hoge knip?

Dit is de onderzoeksvraag van het jaarlijkse Provider Performance Onderzoek (PPO). Eigenlijk zouden we deze vraag beantwoorden op woensdag 18 maart tijdens World Workplace Europe, maar net als veel andere evenementen werd ook dit evenement uitgesteld vanwege het coronavirus. Om diezelfde reden liet ook het antwoord op deze onderzoeksvraag nog wat langer op zich wachten.

Ondanks dat we nog steeds in een onzekere tijd leven waarin het coronavirus een grote rol speelt, denken we dat het onderzoek ook handvatten kan bieden om de samenwerking tussen providers en opdrachtgevers te versterken. Juist nu in deze tijd, waarin samenwerken en saamhorigheid essentieel zijn.

Op donderdag 9 april presenteert ons onderzoeksteam om 16.00 uur de resultaten van het Provider Performance Onderzoek 2019 tijdens een online webinar. Het onderzoek publiceren we direct na het webinar op onze website. Mocht je geïnteresseerd zijn om aan het webinar deel te nemen, stuur dan een mail aan Marjon Tuin, m.tuin@hospitality-group.nl.

Download rapport

U kunt het rapport via deze pagina downloaden: FM Provider Performance Onderzoek 2019