https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2019/06/Elise-Vermeulen-300x180.jpg

Rising Star Elise Vermeulen

Rising Star Elise Vermeulen
Rising Star Elise Vermeulen

Auteur:

In de rubriek Rising Star van Facto komt jong talent aan het woord over carrière en ambities. Deze keer Rising Star Elise Vermeulen.

Leeftijd:
27

Opleiding:
Hotelmanagement (Saxion)

Ik ben:
Elise Vermeulen, recruitment consultant bij Hospitality Group. Daarnaast neem ik deel aan het Young Professional Traineeship .

Mijn werk bestaat uit:
Ik neem de gehele werving en selectie uit handen voor onze opdrachtgevers en adviseer bij vraagstukken op het snijvlak van recruitmentstrategie en HR.

Belangrijkste FM-trend?
Een andere aanpak voor werving en selectie, harde functie-eisen worden minder belangrijk; het gaat meer om het definiëren van functies in sets van skills, competenties, talentmanagement en culture fit.

Over 5 jaar ben ik:
Ik geloof dat het verticale carrière perspectief verdwijnt. We gaan de breedte opzoeken en kijken naar competenties en ervaring en die matchen we op specifieke onderwerpen. In dat geval focus ik me over 5 jaar op: adviseurschap, intercultureel- en diversiteitsmanagement, recruitment en duurzame inzetbaarheid.

Grootste verbazing tot nu toe?
Dat er nog tal van organisaties zijn zonder recruitmentstrategie terwijl die juist bijdraagt aan de juiste invulling van expertise en samenstelling van teams en uiteindelijk aan de strategie van de organisatie.

Grootste succes tot nu toe?
Het leuke is dat wij continu successen vieren door de vele vaste en tijdelijke rollen die we voor opdrachtgevers op tactisch en strategisch niveau invullen. Dagelijks breng ik mensen bij elkaar en daar krijg ik echt energie van.

Favoriete app of gadget?
Met de LinkedIn-app blijf ik op de hoogte van de kandidatenmarkt en trends en ontwikkelingen in mijn vakgebied. Interessant om te zien hoeveel je bereikt met het juiste gebruik en inzet van LinkedIn.

Wat zou je graag beter kunnen?
Ik wil in mijn rol als HR business partner organisaties graag iedere keer nog beter adviseren hoe ze het juiste talent aantrekken.

Laatst gelezen managementboek?
Onlangs las ik ‘De kleine Covey’ van Jan Kuipers en Ben Tiggelaar. Ze maken de welbekende zeven eigenschappen van Covey zowel zakelijk als privé nog makkelijker toepasbaar.