https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2020/02/Ahoy-Rotterdam-300x180.jpg

Wendbaarheid in de werkomgeving

Wendbaarheid in de werkomgeving
Wendbaarheid in de werkomgeving

Auteur:

Auteur:

Continue veranderingen vragen om een wendbare organisatie. Hoe stimuleer je wendbaarheid en flexibiliteit in de hardware en software van een organisatie? Tijdens de Future Work Course bezoeken we onder andere Ahoy Rotterdam, hét voorbeeld van een wendbare organisatie. Jaarlijks organiseert Ahoy meer dan 550 evenementen, variërend van concerten, sportwedstrijden, vakbeurzen, publieksevenementen tot congressen en vergaderingen en dit jaar zelfs een songfestival. Elk evenement heeft zijn eigen doelgroep met zijn eigen verwachtingen. Van basic en kleinschalig tot high end events met een wereldwijde livestream.

Ongeacht de omvang, complexiteit en uitdaging verdient ieder evenement de juiste aandacht, branding, aanpak en hospitality. Het team van Facility Services heeft niet voor niets Operational Excellence en Hospitality in haar visie als kernpijlers staan. Een relatief klein regieteam speelt samen met duurzame partners flexibel en 24/7 in op ieder evenement, iedere klant en iedere doelgroep. “De enorme dynamiek vraagt om maximale flexibiliteit en inzet van expertise. Dit alles om natuurlijk de klant als de bezoeker een optimale beleving te geven!” aldus Corine Dijkhuizen, Manager Facility Services bij Ahoy Rotterdam.

Hoe speelt jouw (facilitaire) organisatie wendbaar in op de veranderende vraag en behoefte van medewerker en klant? Tijdens de Future Work Course zoomen we in op het thema wendbaarheid, vanuit vastgoed, inrichting en de mens! Zo deelt ook Alize Hofmeester haar ervaringen met het agile organiseren van werken. Hoe creëer je een nieuwe mindset die zakelijke flexibiliteit bij organisaties ontketent? Johan Mellegers, Adviseur building as a service bij MVRO en co-founder Dutch Windwheel corporation, vertelt ons tijdens deze sessie meer over ‘smart building as a service’; het creëren van een flexibel gebouw dat aan te passen is naar verschillende functies. Modulair en circulair!

Empower your workforce

Tijdens de Future Work Course ‘Empower your workforce’ brengen we in de zoektocht naar de optimale werkomgeving managers FM, Real Estate, HR, IT en Change bij elkaar die zich bezighouden met het (verder) ontwikkelen van de werkomgeving.

“Er is zoveel kennis en ervaring. Benut dat, ga met peers in gesprek, zodat je jezelf en de ander kunt laten versnellen”, zegt Sandy Brouwer van Hospitality Group, verantwoordelijk voor community building binnen het werkveld van facility management en real estate.

Tijdens drie deep dive sessies en een tweedaagse workplace experience tour bezoeken we uiteenlopende werkplekconcepten en delen we ervaringen van andere organisaties. Haal je learnings uit de workspace van het nieuwe kantoor van VodafoneZiggo, Poly, de Booking.com Campus, ING Campus, Coca Cola en Ahoy Rotterdam. Leer ook van de wetenschappelijke inzichten van Elke Geraerts over authentieke intelligentie, Stefan van der Stigchel over concentratie in werkomgevingen en Alize Hofmeester over agile organiseren van business.

De course gaat op 3 maart 2020 van start. Laat je inspireren en ga in gesprek met peers over de succesfactoren voor het creëren van de ideale werkomgeving. Bekijk hier het programma (PDF). Ga je mee?

Meer informatie

Voor meer informatie over onze course kun je contact opnemen met Sandy Brouwer of Rick Steinmann via telefoonnummer 033-462 55 55 of per mail: s.brouwer@hospitality-group.nl of r.steinmann@hospitality-group.nl .