https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2021/02/Thuiswerken-300x180.jpg

World Workplace Europe ‘21

World Workplace Europe ‘21
World Workplace Europe ‘21

Auteur:

Auteur:

World Workplace Europe, georganiseerd door IFMA en FMN, vindt dit jaar op 17 en 18 maart als een online event plaats. Tijdens het event staat het opnieuw uitvinden van de werkplek en de manier waarop we werken centraal. Verschillende leiders uit de branche delen hun verhalen, veerkracht en inzichten over hoe te navigeren in de nieuwe werkomgeving. Van uitdaging naar succes is het devies!

Tijdens het event nemen Anne-Celine Donkersloot en Mila Duvekot van Hospitality Group je op 17 maart van 14:15 tot 14:45 uur mee in ‘Het hybride kantoor en de duurzame doelen, wat een match!’ De afgelopen periode hebben we met z’n allen een enorme leercurve doorgemaakt, We hebben ontdekt dat thuiswerken na- en voordelen kent, maar in ieder geval heel veel nieuwe mogelijkheden biedt.

Een van die mogelijkheden is op een nieuwe manier te kijken naar de ambities op het vlak van duurzaamheid. Zijn die makkelijker haalbaar geworden nu we wellicht minder gaan reizen, een minder grootschalig kantoor nodig hebben, of onze faciliteiten makkelijker kunnen delen met anderen? Zorgt de nieuwe balans tussen werk en privé ook voor andere patronen en nieuwe gewoonten, bijvoorbeeld op het vlak van werktijden, samenwerken, sociale cohesie, gastvrijheid, welzijn en leiderschap? Wij denken van wel! Nieuwsgierig geworden? Lynette vertelt er graag wat meer over:

 

Wij zien je graag online bij World Workplace Europe ’21! Tickets zijn hier te bestellen.