young professionals villa pardoeshttps://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2017/08/young-professionals-villa-pardoes_600x1000-300x180.jpg

Young professionals & Villa Pardoes

Young professionals & Villa Pardoes
Young professionals & Villa Pardoes

Vanaf mei dit jaar zijn Villa Pardoes en Hospitality Group een duurzame samenwerking aangegaan op het thema hospitality. Hospitality Group is gestart met het ontwikkelen en uitrollen van een trainingsprogramma voor de ruim 175 vrijwilligers. De komende periode gaan de Young Professionals van Hospitality Group onderzoeken of en op welke manier digitalisering kan bijdragen aan het hospitality concept van Villa Pardoes.

Villa pardoes

Villa Pardoes is een vakantieverblijf in Kaatsheuvel voor gezinnen waarvan één van de kinderen een ingrijpend, vaak levensbedreigend, ziekteproces doormaakt of recentelijk heeft doorgemaakt. Deze gezinnen worden uitgenodigd voor een geheel verzorgde gratis vakantieweek. Gedurende deze week gaat het vooral om het doen van leuke dingen, waarbij alles mag en niets moet! Ruim 175 vrijwilligers van Villa Pardoes zetten zich dagelijks in voor kinderen die dolgraag een tijdje aan iets anders willen denken dan aan hun ziekte.

De Young Professionals zijn te gast geweest bij Villa Pardoes en rondgeleid door algemeen directeur Peter Persoon. Hij heeft hen gevraagd een advies uit te brengen over de mogelijkheden van digitalisering en digitale tools met de wensen en behoeften van de gasten als uitgangspunt.

Digitalisering en hospitality

Villa Pardoes merkt dat de wensen van de doelgroep sterk veranderen. Hier kan beter op worden ingespeeld zowel vóór het verblijf, tijdens, als daarna. Zo blijkt uit de praktijk bijvoorbeeld dat kinderen en ouders de contacten die zij in de Villa hebben gemaakt graag willen continueren. De kinderen willen contact houden met hun nieuwe (vakantie)vriendjes en ook de ouders willen graag in contact blijven om hun ervaringen te delen en elkaar om raad vragen. Een uniek initiatief dat hieruit o.a. is voortgevloeid is het nabouwen van de Villa in het online spel ‘Minecraft’.

Behalve voor de gasten heeft digitalisering mogelijk ook belangrijke voordelen voor de vrijwilligers van Villa Pardoes. Door het gebruik van diverse digitale applicaties en hulpmiddelen kunnen zij het verblijf van de gasten in de Villa makkelijker en leuker maken én houden zij meer tijd over om te besteden aan de gasten.

Villa Pardoes wil goed blijven aansluiten bij de wensen van haar gasten en is ervan overtuigd dat met een goede toepassing van digitalisering ze het hospitality concept kunnen verrijken. Daarom buigen de Young Professionals zich deze zomer over de vraag: ‘Hoe kan digitalisering bijdragen aan een future proof hospitality concept van Villa Pardoes?’.

Benieuwd naar het eindresultaat van het onderzoek? Mail dan naar info@hospitality-group.nl voor het hele artikel.

Young professionals

Onze Young Professionals zijn uitblinkers met potentie, passie en drive om te excelleren. Van hospitality, facility management, inkoop en huisvesting […]

Lees meer