creating
better
places

Creating better places is onze missie om aantrekkelijke en excellent georganiseerde omgevingen voor werken, leren, vrije tijd en zorg te realiseren. Dat doen we als gecertificeerde B Corp met zorg voor mens, milieu en materialen. Met duurzame en creatieve oplossingen voor hospitality, facility management, huisvesting en inkoop. Omgevingen die het beste uit mensen halen, die je uitdagen, die verbinden, waar je kunt groeien.

Innovatie omarmen maakt organisaties succesvoller omdat ze beter kunnen inspelen op de in hoog tempo veranderende context. We zorgen dat onze opdrachtgevers vooroplopen in workplace engagement, cliëntgerichte en betaalbare zorgfaciliteiten, inspirerende campussen en onderwijsvoorzieningen en maatschappelijk verantwoorde sport-, welzijns- en cultuurvoorzieningen.

The human story

Creating better places doen we dagelijks met circa 100 adviseurs en interim managers die bij ons werken. Zij maken het verschil. Met een eigen verhaal, unieke talenten, een gedeelde visie en dezelfde waarden. Allemaal bevlogen, slim en to the point.

We werken in multidisciplinaire teams samen met opdrachtgevers. Teams die bestaan uit business analisten, conceptontwikkelaars, projectmanagers, adviseurs en designers. Teams die elkaar uitdagen en beter maken. We zijn trots dat opdrachtgevers onze dienstverlening in 2022 beoordeelden met een 8,5!

De human experience staat voor ons altijd centraal. Onze oplossingen hebben de beleving van gebruikers als vertrekpunt. We zien onze projecten dan ook als een bijdrage om het beste in mensen naar boven te halen. Als iedereen in een goede flow zit, bereik je samen zoveel meer.

Share & inspire

Meer dan 35 jaar ervaring in ons vak! Dagelijks werken we nationaal en internationaal aan de meest gave en uitdagende facilitaire en huisvestingsprojecten. We doen ook veel onderzoek en brengen trends in kaart. Door samenwerking met afstudeerders en onderwijsinstellingen versnellen we de ontwikkeling van ons vakgebied.

Onze kennis delen we in inmiddels meer dan tien communities en op diverse podia en platformen. Recent verscheen ons boek Strategic sourcing. Vijf collega’s die barsten van de (internationale) ervaring met facility management delen hierin hun kennis. Let’s inspire others!

Voor een betere wereld

Practice what you preach! Wij geloven als gecertificeerde B Corp dat als duurzaamheid je mindset is, je er als organisatie ook naar gaat handelen. We zijn continu actief met duurzame verbeteringen en het vergroten van onze duurzame impact. Onze MVO prestaties en doelen leggen we sinds 2016 vast in een MVO rapportage en we zijn ISO 9001 gecertificeerd.

Alle collega’s kunnen onder werktijd aan de slag voor goede doelen, zoals het Ronald McDonald Kinderfonds en Climate Cleanup. We werken ook samen met Stichting Jarige Job en zijn impactpartner van Verspilling is Verrukkelijk. Onze medewerkers kunnen overal werken en duurzame keuzes maken. We rijden elektrisch of met het OV, ons multifunctionele clubhuis heeft energielabel A en we lunchen zoveel mogelijk plantaardig.

Op naar de wereldtop

Dit zijn Jinte Bos, Lizzy de Greef, Maarten Ter Hofte en Robin Groenewoud. Deze rolstoeltennistalenten hebben de ambitie om Grandslams te gaan winnen en de wereldtop te bereiken. Hiervoor trainen ze dagelijks keihard.

Ervaren rolstoeltennisser Maikel Scheffers maakt de talenten als mentor al een beetje wegwijs in het profcircuit. De KNLTB helpt de talenten met een uitgebreid ontwikkel- en trainingsprogramma en begeleiding.

Hospitality Group en Coppa treden de komende jaren op als hun sponsor. Wij zijn trots dat we deze talenten mogen ondersteunen en wensen hun alle succes!

You’re invited

Heb je interesse om met ons samen te werken als opdrachtgever, deel te nemen aan een van onze communities of wil je bij ons werken? We nodigen je graag uit in ons clubhuis NN78 in Amersfoort om kennis te maken. In alle opzichten een fijne plek waar we elkaar ontmoeten en samen werken aan mooie projecten.

We hebben verschillende creatieve ruimtes, ontmoetingsplekken en ons eigen café. Ook ontspannen en sporten kan bij ons op vele manieren. We werken met een community van lokale ondernemers. Kom snel genieten van een heerlijke koffie, een gezonde lunch en een goed gesprek. See you soon!?

Creating better places

Creating better places is onze missie om duurzame, aantrekkelijke en goed georganiseerde omgevingen voor werken, leren, vrije tijd en zorg te realiseren. Dat doen we met zorg voor mens, milieu en materialen. We willen oprecht een bijdrage leveren aan een betere wereld.

Onze focus is dat wij met onze projecten impact willen maken bij opdrachtgevers door het verminderen van CO2-eq.-uitstoot binnen de werkomgeving en het creëren van een gezonde plek waar iedere medewerker welkom is, zich veilig voelt en het beste uit zichzelf kan halen.

Vanuit onze community gedachte delen wij kennis en inspiratie met opdrachtgevers, ons netwerk en de markt. Hiermee hopen wij ander te inspireren en aan te zetten tot duurzaam gedrag. Wij sponsoren, steunen en doneren aan duurzame initiatieven en goede doelen en hebben speciale aandacht voor het helpen van organisaties met een maatschappelijk doel.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.