Reinier de Graafhttps://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2016/01/HD-De-Graaf_021-300x180.jpg

Aanbesteding horeca- en retailvoorzieningen Reinier de Graaf Groep

Aanbesteding horeca- en retailvoorzieningen Reinier de Graaf Groep
Aanbesteding horeca- en retailvoorzieningen Reinier de Graaf Groep https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2016/01/HD-De-Graaf_021-300x180.jpg

Hospitality Group begeleidde in 2014 de aanbesteding van de horeca- en retailvoorzieningen van het Diaconessenhuis in Voorburg en het nieuwe Reinier de Graaf Ziekenhuis in Delft. In Delft bestaat horeca en retail uit een medewerkersrestaurant, een bezoekersrestaurant met bediende service, een espressobar en een winkel. In Voorburg werd de exploitatie van het personeelsrestaurant en een espressobar met winkel uitgevraagd.

Een belangrijke ambitie van Reinier de Graaf was het realiseren van gastvrije en creatieve horeca en retail. Het bezoekersrestaurant en de espressobar vervullen een belangrijke rol in het ontvangen van bezoekers en patiƫnten en in stimuleren van ontmoeten en informeel contact binnen de organisatie. Daarnaast wilde Reinier de Graaf met de aanbesteding een aanbieder selecteren die integraal verantwoordelijk wordt voor alle horeca, retail en automaten.

Alle horeca- en retailvoorzieningen zijn op basis van een concessiefee-overeenkomst uitgevraagd, de medewerkersrestaurants op basis van een vaste aanneemsom. Vijf partijen zijn uitgenodigd voor een aanbieding. Na gunning aan de winnende partij is in 2015 is in samenwerking met de gekozen exploitant een aanbesteding gedaan voor de verzorging van circa 80 warme drankenautomaten op de locaties Delft en Voorburg. Het contract is gestart met de ingebruikname van het nieuwe ziekenhuis in Delft.

In de periode 2010 tot 2014 heeft Hospitality Group tevens het food & hospitality concept voor het nieuwe ziekenhuis samen met de Reinier de Graaf Groep ontwikkeld.

Projectgegevens

Opdrachtgever
Reinier de Graaf Groep

Meer informatie