Executive Searchhttps://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2016/09/Executive-Search-300x180.jpg

Executive search Sodexo director sales & business development

Executive search Sodexo director sales & business development
Executive search Sodexo director sales & business development https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2016/09/Executive-Search-300x180.jpg

Sodexo is sinds 1966 is uitgegroeid tot de wereldwijde marktleider in Quality of Life Services. Dienstverlening met een positieve impact op de kwaliteit van leven van mensen zodat de organisaties waarin zij actief zijn, beter presteren. Sodexo werkt vanuit 80 landen met 420.000 medewerkers. Je komt hen tegen op kantoren, in zorginstellingen, op scholen en universiteiten, in gevangenissen, bij evenementen, en zelfs op boorplatforms en in mijnen. Met een breed scala aan services neemt Sodexo wereldwijd een unieke positie in.

Om de groei-ambitie van Sodexo Nederland te kunnen realiseren zocht de directie van Sodexo Nederland een Sales & Business Development Director Government. Een groot en sterk veranderend marktsegment in vrijwel alle dimensies waaronder gevraagde toegevoegde waarde, opdrachtgeversorganisaties, stakeholdermanagement en contractvormen.

Voor deze functie zocht Sodexo een commercieel strateeg en organisatorisch talent die de veranderingen in dit segment kan vertalen naar heldere proposities in een doordachte sales- en marketingstrategie, voor de dienstverlening van Sodexo, specifiek gericht op de ‘Quality of Life’ van haar gasten en servicegebruikers binnen Justitie, Defensie en andere overheidsinstellingen.

Sodexo benaderde Hospitality Group om deze positie via Executive Search in te vullen. De belangrijkste redenen voor Sodexo om daarvoor een externe partner aan te trekken, waren het beschikbare netwerk, kunnen sparren over markt en relevante competenties én het versnellen van het wervingsproces. Binnen 6 weken zijn kandidaten gepresenteerd aan de opdrachtgever en binnen 10 weken kon Sodexo het wervingstraject positief afsluiten met de benoeming van de Sales & Business Development Director.

Executive Search van Hospitality Group is gericht op de werving en selectie van 80K+ functies in bedrijfsvoering, facility management, hospitality, huisvesting en inkoop. Hospitality Group beschikt over het grootste netwerk van ervaren professionals in het vakgebied, heeft een uitgebreide database met beschikbare kandidaten en weet context en veranderopgaves vlot te vertalen naar de juiste competenties. We werken we met het ‘vier-ogen principe’ waarbij  altijd een lid van ons directieteam deelneemt aan de gespreksrondes. Standaard doen we een cv-toets, een referentieonderzoek, een assessment en een mediaonderzoek. Optioneel verzorgen wij een casus om de gesprekken meer effectief te laten verlopen en de kandidaat maximaal te bevragen op zijn kennis, inzichten en vaardigheden.

Executive search

Bent u zoek naar de juiste kandidaat voor een cruciale (management)positie binnen uw team of organisatie? Met onze executive search […]

Lees meer

Projectgegevens

Opdrachtgever
Sodexo
Projecttype
Executive Search

Meer informatie