https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2017/05/Samenwerken-02-300x180.jpg

Facilitair projectadviseur bij gemeente Nissewaard

Facilitair projectadviseur bij gemeente Nissewaard
Facilitair projectadviseur bij gemeente Nissewaard

Auteur:

Auteur:

https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2017/05/Samenwerken-02-300x180.jpg

Het team Facilitaire Zaken & Exploitatie van de gemeente Nissewaard heeft als doel de transitie te maken naar een regieorganisatie. Een regieorganisatie waarbij de daadwerkelijke uitvoering zo veel mogelijk is uitbesteed en de focus ligt op verbetering van de processen vanuit de gebruikers en dienstverlening. Om het team te begeleiden bij de volgende stap en een aantal aanbestedingen te begeleiden heeft de gemeenste Nissewaard een interim-manager van Hospitality Group ingezet.

Nicky vervulde de rol van facilitair projectadviseur. Zij was gezamenlijk met de teamcoördinator verantwoordelijk voor het begeleiden van het team Facilitaire Zaken & Exploitatie naar een regieorganisatie. Ze ondersteunde medewerkers in deze transitie, gaf workshops over dit thema en stelde vernieuwde werkpakketten mee samen. Ook droeg zij bij aan het optimaliseren van (werk)processen. Naast de uitdagingen rondom regie vervulde zij de rol van projectleider bij de projecten:

  • Europese aanbesteding schoonmaak en implementatie nieuwe werkwijze voor circa 60 buitenlocaties
  • Aanbesteding catering voor de restauratieve voorzieningen op het Stadhuis, inclusief events/banqueting
  • Inrichting en implementatie contractmanagement voor alle facilitaire contracten, inclusief coachen medewerkers, creëren van draagvlak en communicatie naar leveranciers
  • Inrichting dienstverleningsovereenkomsten voor alle dienstverlening aan derde partijen binnen de gemeentelijke gebouwen.

De inzet van Nicky is door de opdrachtgever beoordeeld met een 8,7. Met name de deskundigheid, professionaliteit en contactuele vaardigheden werden hoog beoordeeld.

Projectgegevens

Opdrachtgever
Gemeente Nissewaard
Locatie
Spijkenisse
Gerealiseerd
Juni – December 2016

Meer informatie