https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2017/04/samenwerken-300x180.jpg

Facilitaire coördinatie bij Vivat

Facilitaire coördinatie bij Vivat
Facilitaire coördinatie bij Vivat

Auteur:

Auteur:

https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2017/04/samenwerken-300x180.jpg

Binnen de verzekeraar VIVAT zijn sinds eind oktober 2016 onze Young Professionals Anouk en Kim als facilitair coördinatoren werkzaam op de afdeling Soft Services. VIVAT heeft als aandeelhouder het Chinese Anbang en bezit de merken Zwitserleven, Reaal en Actiam. Anouk is verantwoordelijk voor de locaties Utrecht, Rotterdam en Assen. Het hoofdkantoor in Amstelveen valt onder de verantwoordelijkheid van Kim.

VIVAT is dynamisch en dit betekent ook voor de interne organisatie veel veranderingen. Anouk en Kim coördineren het reilen en zeilen van de facilitaire organisatie. Zij houden zich onder andere bezig met het stimuleren van integrale samenwerking tussen leveranciers, voorraadbeheer, het coördineren en faciliteren van evenementen en (verhuizings)projecten, het begeleiden van leveranciers (contractmanagement) en het assisteren van de senior soft regisseurs. Verder signaleren, organiseren en regisseren zij komende maanden verbeter- en veranderprojecten. Kortom, Kim en Anouk zijn de operationele facilitaire verantwoordelijken. De kracht van Anouk en Kim is dat zij in hun functie flexibiliteit en beweeglijkheid combineren met efficiency, soliditeit en betrouwbaarheid. Hun nieuwe, frisse blik draagt bij aan het optimaliseren van de interne facilitaire dienstverlening van Vivat.

Young professionals

Young Professionals zijn onze jonge uitblinkers met potentie, passie en drive om te excelleren. Van hospitality, facility management, inkoop en […]

Lees meer

Projectgegevens

Opdrachtgever
VIVAT
Locatie
Utrecht, Assen, Rotterdam, Amstelveen

Meer informatie