https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2019/12/shutterstock_1325503400_kl-1-300x180.jpg

Facility Support bij HEINEKEN Nederland

Facility Support bij HEINEKEN Nederland
Facility Support bij HEINEKEN Nederland

Auteur:

Auteur:

Auteur:

https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2019/12/shutterstock_1325503400_kl-1-300x180.jpg

Al ruim anderhalf jaar vervult Hospitality Group met succes de tijdelijke functie van Facility Support bij HEINEKEN Nederland in Zoeterwoude. Hier is het hoofdkantoor van HEINEKEN Nederland en de grootste brouwerij van West-Europa gevestigd. HEINEKEN Nederland kent een regieorganisatie met een hoge knip en heeft ISS als haar IFM leverancier. Onderdeel van de eigen regieorganisatie is de functie Facility Support.

In april 2018 startte Anouk van der Sanden als Young Professional in de tijdelijke functie van Facility Support. Zij ondersteunde de Manager Facilitair Bedrijf en Manager Services in hun dagelijkse werkzaamheden en projecten. Zo was zij verantwoordelijk voor alle interne communicatie, het facilitaire intranet en de nieuwsbrief. Ook begeleidde Anouk verschillende projecten waaronder de organisatie van oud-medewerkersbijeenkomsten, het vernieuwen van gehoormetingen voor medewerkers op de brouwerij en had ze een belangrijke rol in de implementatie van het FMIS van ISS.

Om Anouk een volgende stap te laten maken in haar carrière en HEINEKEN Nederland weer nieuwe energie en ideeën te geven zorgde Hospitality Group voor opvolging met een andere Young Professional. Momenteel is Melissa van Beek actief binnen HEINEKEN Nederland. In aanvulling op de werkzaamheden van Anouk bijt Melissa zich vast in vraagstukken over de huidige en toekomstige huisvesting, het optimaliseren van rondleidingen in Den Bosch en het implementeren van afvalscheiding bij de brouwerij in Zoeterwoude.

De inhoudelijke facilitaire projecten, de duurzame samenwerking en de mogelijkheden tot de verdere ontwikkeling van onze Young Professionals maken dit tot een mooi partnership!

Zowel Anouk als Melissa stapten in op een rijdende sneltrein. Hierdoor werden ze best even in het diepe gegooid en werd er een beroep gedaan op hun zelfredzaamheid en proactiviteit. Beide dames zijn hiervoor met vlag en wimpel geslaagd! De Young Professionals van Hospitality Group zijn een goede aanvulling op ons kleine team. Ze zijn energiek, eager en leveren kwaliteit. Precies wat we nodig hebben op een support functie.Ariëlle van der Spek, Manager Services HEINEKEN Nederland