/
/
/
Duurzaam ontwerp Cursus- en vergader­centrum Domstad
Home / Projecten / Food & hospitality concepts / Duurzaam ontwerp Cursus- en vergader­centrum Domstad

Duurzaam ontwerp Cursus- en vergader­centrum Domstad

Cursus- en vergadercentrum Domstad heeft een capaciteit van 50 zalen met ruimte voor 750 gasten. Het 25 jaar oude pand was aan vernieuwing toe en Hospitality Group is gevraagd om een nieuw hospitality concept te ontwikkelen en diverse hospitality gebieden te ontwerpen.

Hospitality concept en gebieden

Op basis van uitgebreid onderzoek en guest journeys binnen Domstad is een nieuw hospitality concept ontwikkeld. Met dit onderscheidende concept creëert Domstad voor haar gasten een gastvrije en inspirerende omgeving. In lijn met het concept zijn ook diverse hospitality gebieden, zoals de ontvangsthal, coffeecorners en het foodcourt ontworpen.

Duurzaam en efficiënt ontwerp

In lijn met de gezonde bedrijfsvoering van Domstad, is in het ontwerp zichtbaar invulling gegeven aan duurzaamheid. Denk bijvoorbeeld aan bamboevloeren en een innovatief buffet. Met een trage, koele luchtstroom van fijne nevel zorgt het voor een langere houdbaarheid van producten.Een demontabele en circulaire tussenvloer zorgt voor efficiënt ruimtegebruik. Op de foto zie je onze interieurarchitect Beau Kleijngeld van ons projectteam samen met Roel Klaassen, general manager Cursus- en vergadercentrum Domstad.

Op de foto: Interieurarchitect Beau Kleijngeld van Hospitality Group samen met Roel Klaassen, general manager cursus- en vergadercentrum Domstad.
Fotografie: Femke van den Heuvel & Rylana van der Marel

Meer

Food & hospitality conceptsSustainability

Restauratieve voorzieningen hoofdkantoor Uber EMEA

Gebouw­propositie, serviceconcept en community voor Oval Tower

Toekomstbestendig en duurzaam FM bij Gemeente Venlo

Ontwikkelen duurzaamheidsvisie Ronald McDonald Kinderfonds

Tijdelijke huisvesting Nieuwspoort

Ontwikkeling horecaconcept ENKA-campus Rijn IJssel

Circulariteit bij huisvesting UWV

Duurzaam interim management bij JCDecaux

Ontwikkeling foodcourt De Refter Radboud Universiteit

Circulaire catering bij FMHaaglanden

Tijdelijke voorzieningen Tweede Kamer

F&B corner voor faculteit TBM van TU Delft

Duurzaam werkconcept bij Radboud Universiteit

Duurzaam sportpark Gemeente Leerdam

Duurzame aanbesteding Stichting Maatvast

Energie­coördinator voor Servicepunt71

Elektrificatie wagenpark FMHaaglanden

Multifunctionele horeca-outlets voor gebouw Pulse van TU Delft

Nieuw foodcourt voor Hogeschool Utrecht

Een dynamisch foodcourt voor EY Amsterdam

Multifunctioneel restaurant voor Victoria Hotel

Foodcourt Vrije Universiteit Amsterdam

Ontwikkeling horeca-outlets Reinier De Graaf

Werk-lunchruimte stadhuis Gemeente Den Haag

Meer

24

Food & hospitality conceptsSustainability

Toon alle projecten
24

Restauratieve voorzieningen hoofdkantoor Uber EMEA

Gebouw­propositie, serviceconcept en community voor Oval Tower

Toekomstbestendig en duurzaam FM bij Gemeente Venlo

Ontwikkelen duurzaamheidsvisie Ronald McDonald Kinderfonds

Tijdelijke huisvesting Nieuwspoort

Ontwikkeling horecaconcept ENKA-campus Rijn IJssel

Circulariteit bij huisvesting UWV

Duurzaam interim management bij JCDecaux

Ontwikkeling foodcourt De Refter Radboud Universiteit

Circulaire catering bij FMHaaglanden

Tijdelijke voorzieningen Tweede Kamer

F&B corner voor faculteit TBM van TU Delft

Duurzaam werkconcept bij Radboud Universiteit

Duurzaam sportpark Gemeente Leerdam

Duurzame aanbesteding Stichting Maatvast

Energie­coördinator voor Servicepunt71

Elektrificatie wagenpark FMHaaglanden

Multifunctionele horeca-outlets voor gebouw Pulse van TU Delft

Nieuw foodcourt voor Hogeschool Utrecht

Een dynamisch foodcourt voor EY Amsterdam

Multifunctioneel restaurant voor Victoria Hotel

Foodcourt Vrije Universiteit Amsterdam

Ontwikkeling horeca-outlets Reinier De Graaf

Werk-lunchruimte stadhuis Gemeente Den Haag

Meer

14

Food & hospitality concepts

Restauratieve voorzieningen hoofdkantoor Uber EMEA

Gebouw­propositie, serviceconcept en community voor Oval Tower

Tijdelijke huisvesting Nieuwspoort

Ontwikkeling horecaconcept ENKA-campus Rijn IJssel

Ontwikkeling foodcourt De Refter Radboud Universiteit

Tijdelijke voorzieningen Tweede Kamer

F&B corner voor faculteit TBM van TU Delft

Multifunctionele horeca-outlets voor gebouw Pulse van TU Delft

Nieuw foodcourt voor Hogeschool Utrecht

Een dynamisch foodcourt voor EY Amsterdam

Multifunctioneel restaurant voor Victoria Hotel

Foodcourt Vrije Universiteit Amsterdam

Ontwikkeling horeca-outlets Reinier De Graaf

Werk-lunchruimte stadhuis Gemeente Den Haag

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.