/
/
/
Een dynamisch foodcourt voor EY Amsterdam
Home / Projecten / Food & hospitality concepts / Een dynamisch foodcourt voor EY Amsterdam

Een dynamisch foodcourt voor EY Amsterdam

EY is een internationale organisatie op het gebied van accountancy, belastingadvies en bedrijfsadvies. EY vroeg Hospitality Group om voor hun grootste kantoor in Nederland, gevestigd op de Zuidas in Amsterdam, het concept voor een nieuw foodcourt te ontwikkelen.

Vier horeca-outlets

Het oude bedrijfsrestaurant met een traditionele uitgifte had een groot zitgebied dat buiten de lunchperiode nauwelijks werd gebruikt. Dankzij het nieuwe concept is het getransformeerd tot een dynamisch foodcourt met vier aantrekkelijke horeca-outlets. Alle outlets bieden een uitgebreid assortiment aan producten die in het zicht van de gasten vers worden bereid.

Multifunctionele omgeving

Daarnaast kreeg het nieuwe foodcourt ook een multifunctioneel zitgebied waar iedere hoek een andere sfeer uitstraalt. Je kunt kiezen voor het bruisende hart, een comfortabele bartafel of voor een rustig plekje in de hoek. Zo is het inspirerende foodcourt de uitstekende omgeving om te werken, ontmoeten én informeel te overleggen.

Het door Hospitality Group vastgelegde concept, Programma van Eisen en functioneel ontwerp is vormgegeven door Fokkema Architecten.

Meer

Food & hospitality concepts

Restauratieve voorzieningen hoofdkantoor Uber EMEA

Gebouw­propositie, serviceconcept en community voor Oval Tower

Tijdelijke huisvesting Nieuwspoort

Ontwikkeling horecaconcept ENKA-campus Rijn IJssel

Ontwikkeling foodcourt De Refter Radboud Universiteit

Duurzaam ontwerp Cursus- en vergader­centrum Domstad

Tijdelijke voorzieningen Tweede Kamer

F&B corner voor faculteit TBM van TU Delft

Multifunctionele horeca-outlets voor gebouw Pulse van TU Delft

Nieuw foodcourt voor Hogeschool Utrecht

Multifunctioneel restaurant voor Victoria Hotel

Foodcourt Vrije Universiteit Amsterdam

Ontwikkeling horeca-outlets Reinier De Graaf

Werk-lunchruimte stadhuis Gemeente Den Haag

Meer

14

Food & hospitality concepts

Toon alle projecten
14

Restauratieve voorzieningen hoofdkantoor Uber EMEA

Gebouw­propositie, serviceconcept en community voor Oval Tower

Tijdelijke huisvesting Nieuwspoort

Ontwikkeling horecaconcept ENKA-campus Rijn IJssel

Ontwikkeling foodcourt De Refter Radboud Universiteit

Duurzaam ontwerp Cursus- en vergader­centrum Domstad

Tijdelijke voorzieningen Tweede Kamer

F&B corner voor faculteit TBM van TU Delft

Multifunctionele horeca-outlets voor gebouw Pulse van TU Delft

Nieuw foodcourt voor Hogeschool Utrecht

Multifunctioneel restaurant voor Victoria Hotel

Foodcourt Vrije Universiteit Amsterdam

Ontwikkeling horeca-outlets Reinier De Graaf

Werk-lunchruimte stadhuis Gemeente Den Haag

Meer

14

Food & hospitality concepts

Restauratieve voorzieningen hoofdkantoor Uber EMEA

Gebouw­propositie, serviceconcept en community voor Oval Tower

Tijdelijke huisvesting Nieuwspoort

Ontwikkeling horecaconcept ENKA-campus Rijn IJssel

Ontwikkeling foodcourt De Refter Radboud Universiteit

Duurzaam ontwerp Cursus- en vergader­centrum Domstad

Tijdelijke voorzieningen Tweede Kamer

F&B corner voor faculteit TBM van TU Delft

Multifunctionele horeca-outlets voor gebouw Pulse van TU Delft

Nieuw foodcourt voor Hogeschool Utrecht

Multifunctioneel restaurant voor Victoria Hotel

Foodcourt Vrije Universiteit Amsterdam

Ontwikkeling horeca-outlets Reinier De Graaf

Werk-lunchruimte stadhuis Gemeente Den Haag

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.