/
/
/
F&B corner voor faculteit TBM van TU Delft
Home / Projecten / Food & hospitality concepts / F&B corner voor faculteit TBM van TU Delft

F&B corner voor faculteit TBM van TU Delft

TU Delft ontwikkelde een nieuwe visie voor de vernieuwing van de horeca en retail op haar campus. Hospitality Group is gevraagd om de traditionele horecagelegenheid te transformeren naar een eigentijdse F&B (Food & Beverage) Corner met counterservice. Hospitality Group stelde het Programma van Eisen op en maakte het ontwerp.

Efficiënte indeling

Met hetzelfde aantal beschikbare vierkante meters is meer zitgelegenheid en meer beleving gecreëerd. Dit is bijvoorbeeld gerealiseerd doordat bereiding plaatsvindt in het uitgiftepunt. De producten worden vers bereid in het zicht van de gasten. In de counter wordt met opzetapparatuur gewerkt, waardoor de counterindeling flexibel en eenvoudig aan het assortiment is aan te passen.

Zonering

Het zitgebied is verdeeld in drie zones die allemaal een ander gevoel oproepen. Zo geeft één zone je helemaal een huiskamergevoel. Dankzij de zonering is het nu een aangename ontmoetingsplaats, overlegruimte én werkplek. Het eindresultaat is een populaire F&B Corner waarvan de gehele dag door gebruik wordt gemaakt.

Meer

Food & hospitality concepts

Restauratieve voorzieningen hoofdkantoor Uber EMEA

Gebouw­propositie, serviceconcept en community voor Oval Tower

Tijdelijke huisvesting Nieuwspoort

Ontwikkeling horecaconcept ENKA-campus Rijn IJssel

Ontwikkeling foodcourt De Refter Radboud Universiteit

Duurzaam ontwerp Cursus- en vergader­centrum Domstad

Tijdelijke voorzieningen Tweede Kamer

Multifunctionele horeca-outlets voor gebouw Pulse van TU Delft

Nieuw foodcourt voor Hogeschool Utrecht

Een dynamisch foodcourt voor EY Amsterdam

Multifunctioneel restaurant voor Victoria Hotel

Foodcourt Vrije Universiteit Amsterdam

Ontwikkeling horeca-outlets Reinier De Graaf

Werk-lunchruimte stadhuis Gemeente Den Haag

Meer

14

Food & hospitality concepts

Toon alle projecten
14

Restauratieve voorzieningen hoofdkantoor Uber EMEA

Gebouw­propositie, serviceconcept en community voor Oval Tower

Tijdelijke huisvesting Nieuwspoort

Ontwikkeling horecaconcept ENKA-campus Rijn IJssel

Ontwikkeling foodcourt De Refter Radboud Universiteit

Duurzaam ontwerp Cursus- en vergader­centrum Domstad

Tijdelijke voorzieningen Tweede Kamer

Multifunctionele horeca-outlets voor gebouw Pulse van TU Delft

Nieuw foodcourt voor Hogeschool Utrecht

Een dynamisch foodcourt voor EY Amsterdam

Multifunctioneel restaurant voor Victoria Hotel

Foodcourt Vrije Universiteit Amsterdam

Ontwikkeling horeca-outlets Reinier De Graaf

Werk-lunchruimte stadhuis Gemeente Den Haag

Meer

14

Food & hospitality concepts

Restauratieve voorzieningen hoofdkantoor Uber EMEA

Gebouw­propositie, serviceconcept en community voor Oval Tower

Tijdelijke huisvesting Nieuwspoort

Ontwikkeling horecaconcept ENKA-campus Rijn IJssel

Ontwikkeling foodcourt De Refter Radboud Universiteit

Duurzaam ontwerp Cursus- en vergader­centrum Domstad

Tijdelijke voorzieningen Tweede Kamer

Multifunctionele horeca-outlets voor gebouw Pulse van TU Delft

Nieuw foodcourt voor Hogeschool Utrecht

Een dynamisch foodcourt voor EY Amsterdam

Multifunctioneel restaurant voor Victoria Hotel

Foodcourt Vrije Universiteit Amsterdam

Ontwikkeling horeca-outlets Reinier De Graaf

Werk-lunchruimte stadhuis Gemeente Den Haag

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.