/
/
/
Foodcourt Vrije Universiteit Amsterdam
Home / Projecten / Food & hospitality concepts / Foodcourt Vrije Universiteit Amsterdam

Foodcourt Vrije Universiteit Amsterdam

De Vrije Universiteit Amsterdam heeft Hospitality Group gevraagd een nieuw horeca & retail concept te ontwikkelen voor haar campus. In vervolg op deze opdracht heeft Hospitality Group het bestaande traditionele bedrijfsrestaurant getransformeerd tot een eigentijds foodcourt.

Horeca & retail concept

Een aantal belangrijke speerpunten van het nieuwe concept zijn het creëren van een aantrekkelijke studie- en werkomgeving, duurzaamheid, internationalisering en bijdragen aan de profilering van de universiteit. Een concept dat aansluit bij de ambities van de universiteit en de ontwikkelingen op het gebied van huisvesting.

Het foodcourt

De nadruk voor de ontwikkeling van het foodcourt lag op het bieden van meer variatie en het verhogen van de kwaliteit, de dienstverlening, de versbeleving en de beleving van de omgeving. Tevens was het realiseren van meer omzet een belangrijke doelstelling.

Hospitality Group ontwikkelde het concept, vertaalde dit naar een functioneel ontwerp en een interieurontwerp en begeleidde vervolgens de realisatie.

Meer

Food & hospitality concepts

Tijdelijke huisvesting Nieuwspoort

Ontwikkeling horecaconcept ENKA-campus Rijn IJssel

Ontwikkeling foodcourt De Refter Radboud Universiteit

Duurzaam ontwerp Cursus- en vergader­centrum Domstad

Tijdelijke voorzieningen Tweede Kamer

F&B corner voor faculteit TBM van TU Delft

Multifunctionele horeca-outlets voor gebouw Pulse van TU Delft

Nieuw foodcourt voor Hogeschool Utrecht

Een dynamisch foodcourt voor EY Amsterdam

Multifunctioneel restaurant voor Victoria Hotel

Ontwikkeling horeca-outlets Reinier De Graaf

Werk-lunchruimte stadhuis Gemeente Den Haag

Meer

12

Food & hospitality concepts

Toon alle projecten
12

Tijdelijke huisvesting Nieuwspoort

Ontwikkeling horecaconcept ENKA-campus Rijn IJssel

Ontwikkeling foodcourt De Refter Radboud Universiteit

Duurzaam ontwerp Cursus- en vergader­centrum Domstad

Tijdelijke voorzieningen Tweede Kamer

F&B corner voor faculteit TBM van TU Delft

Multifunctionele horeca-outlets voor gebouw Pulse van TU Delft

Nieuw foodcourt voor Hogeschool Utrecht

Een dynamisch foodcourt voor EY Amsterdam

Multifunctioneel restaurant voor Victoria Hotel

Ontwikkeling horeca-outlets Reinier De Graaf

Werk-lunchruimte stadhuis Gemeente Den Haag

Meer

12

Food & hospitality concepts

Tijdelijke huisvesting Nieuwspoort

Ontwikkeling horecaconcept ENKA-campus Rijn IJssel

Ontwikkeling foodcourt De Refter Radboud Universiteit

Duurzaam ontwerp Cursus- en vergader­centrum Domstad

Tijdelijke voorzieningen Tweede Kamer

F&B corner voor faculteit TBM van TU Delft

Multifunctionele horeca-outlets voor gebouw Pulse van TU Delft

Nieuw foodcourt voor Hogeschool Utrecht

Een dynamisch foodcourt voor EY Amsterdam

Multifunctioneel restaurant voor Victoria Hotel

Ontwikkeling horeca-outlets Reinier De Graaf

Werk-lunchruimte stadhuis Gemeente Den Haag

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.