Van kantine naar ‘huiskamer’, een ware metamorfose
Met de revitalisatie is er een bedrijfsrestaurant voor circa 600 lunchgebruikers gecreëerd. Bij de start van het project zijn eerst alle logistieke knelpunten opgelost. Een waanzinnig mooie open keuken en bijbehorend uitgiftegebied en bemenste espresso- en lunchbar is gerealiseerd. Tot slot heeft ook het zitgebied een ware metamorfose ondergaan. Hierdoor is de oude kantine omgevormd naar een warme horeca hotspot voor alle medewerkers en hun bezoekers van Waternet.
Dieuwertje de Block, Senior Contractmanager Facilitaire Zaken: “Boven verwachting zijn de enthousiaste reacties! Wat we bij de start van het project voor ogen hadden zien we nu ook echt gebeuren, door de gehele dag heen wordt er door onze collega’s volop van de faciliteiten gebruik gemaakt!”
Duurzaamheid en hergebruik
Bij realisatie van het nieuwe bedrijfsrestaurant is met grote aandacht gekeken naar duurzaamheid en hergebruik. Zo zijn diverse kookapparatuur en (zit)meubilair hergebruikt, zijn alle tafelbladen vervangen voor tafelbladen gemaakt van textielafval, vlas en hennep, aangevuld met een biologisch afbreekbaar bindmiddel van aardappel- of maiszetmeel.
Alle werkzaamheden, van conceptuele uitwerking, functioneel- en interieurontwerp tot en met inkoop en directievoering bij de realisatie, zijn door ons volledig in eigen beheer uitgevoerd.