https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2018/12/shutterstock_435199663-300x180.jpg

IMPACT management course bij UWV

IMPACT management course bij UWV
IMPACT management course bij UWV

Auteur:

https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2018/12/shutterstock_435199663-300x180.jpg

‘If you don’t rock the boat, you don’t get waves’. Een ‘tegeltjes-wijsheid’ van één van de 22 facilitair managers die afgelopen jaar deelnam aan de UWV management course ‘Impact’. UWV stimuleert ondernemerschap en pro-activiteit om vanuit het Facilitair Bedrijf nog meer impact te hebben en waarde toe te kunnen voegen. Hospitality Group ontwikkelde samen met UWV een exclusieve management course voor lokale facility managers.

Inspirerend programma

Tijdens een kick off en vier deep dive sessies op inspirerende locaties door het land werden de facility managers op de voor UWV relevante thema’s geprikkeld en geïnspireerd. Zo stonden de technologische ontwikkelingen en de digitale transformatie op het programma en werd kennisgemaakt met robot Pepper. We werkten aan een creatieve mindset en waar kan dit nu beter dan bij Strijp-S, waar lokale ondernemers op geheel eigen wijze organiseren en ondernemen. In de derde deep dive keek de groep naar trends en de onweerstaanbare oplossingen van de toekomstige werkomgeving. De klantarena deed stof opwaaien en de facilitair managers gingen direct met de klant in gesprek om gezamenlijk tot nog betere oplossingen te komen voor huisvestings- en dienstverleningsvraagstukken.

Betrokkenheid en gespreksstof

Met een toekomstvisie, nieuwe inzichten en learnings uit de gesprekken gingen de deelnemers aan de slag met het verkennen van de mogelijkheden om persoonlijk en als team nog meer impact te kunnen hebben. De course zorgde voor meer betrokkenheid en gespreksstof over actuele onderwerpen onder collega’s. Het resultaat is meer bewustwording en de stimulans om naar buiten te blijven kijken, samen te anticiperen op trends en ontwikkelingen en het gesprek met eindgebruikers aan te blijven gaan!

Projectgegevens

Opdrachtgever
UWV
Gerealiseerd
November 2017 - mei 2018

Meer informatie