Inspirerende werkomgeving ZEISS Benelux

Inspirerende werkomgeving ZEISS Benelux
https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2017/07/HospitalityGroup_Zeiss_003-300x180.jpg

ZEISS is een internationaal toonaangevend bedrijf in optiek en opto-elektronica. ZEISS Benelux verhuisde in februari 2017 vanuit drie locaties in Nederland en België naar één nieuwe locatie. Bondpark Breda was de bestemming voor het nieuwe hoofdkantoor van de Benelux met 150 medewerkers.  Hospitality Group ondersteunde Zeiss in het ontwikkelen van het huisvestingsconcept voor gasten, (potentiele) klanten en medewerkers. Het ontwerpen van een eigentijdse en gezonde omgeving voor werken, ontmoeten en ontvangen was het vertrekpunt.

De nieuwe werkomgeving inspireert en biedt medewerkers verschillende plekken voor samenwerking, kennisdeling en  creatieve processen. Met veel kunst, groen en natuurlijke materialen voel je je snel thuis. De inrichting stimuleert een actieve houding en er is in alle opzichten aandacht voor gezondheid en vitaliteit. De ZEISS identity is herkenbaar en met oog voor detail toegepast. De showroom op de begane grond geeft  gasten een doorkijkje naar de nieuwste meetapparatuur.

Medewerkers zijn actief betrokken bij het meedenken en invullen van de nieuwe werkomgeving. Hospitality Group begeleidde ook de uitvoering, verhuizing en ingebruikname. De opdrachtgever beoordeelde de begeleiding van Hospitality Group met een 10.

Fotografie : Femke van den Heuvel

Projectgegevens

Opdrachtgever
Zeiss
Locatie
Breda
Gerealiseerd
Juni 2016 - februari 2017

Meer informatie