https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2018/12/shutterstock_603195896-300x180.jpg

Interim adviseur facilitaire projecten bij NVWA

Interim adviseur facilitaire projecten bij NVWA
Interim adviseur facilitaire projecten bij NVWA

Auteur:

Auteur:

https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2018/12/shutterstock_603195896-300x180.jpg

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) was medio 2018 op zoek naar een tijdelijke adviseur en projectmanager die meerdere facilitaire projecten kon oppakken en uitvoeren. Hospitality Group’s Young Professional Pim Boderie vervulde deze rol een half jaar met veel plezier. De nadruk lag tijdens de opdracht op het implementeren van een nieuw FMIS. Om het traject gestroomlijnd te laten verlopen fungeerde Pim als aanspreekpunt voor de NVWA, de leverancier en enkele tussenpartijen (zoals de Dienst ICT Uitvoering en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat). Als projectmanager was hij verantwoordelijk voor het gehele traject; van het opstellen van het plan van eisen, het begeleiden van de technische ontwikkeling en de cultuurverandering tot en met de nazorg. Met o.a. presentaties, werkwijzers en een poster actie heeft Pim betrokkenen binnen de NVWA begeleid in de nieuwe werkwijze. Het resultaat is een toekomstgericht, up-to-date en gebruiksvriendelijk systeem dat is omarmd door de organisatie.

‘Een goed verstaander heeft genoeg aan één woord…’ Pim kan met minimale uitleg of soms helemaal geen uitleg snel een goede draai geven aan een probleem of uitdaging die naar tevredenheid leidt voor alle betrokken partijen. Hij laat zich zeker niet door een tegenslag uit het veld slaan en weet aan de juiste knoppen te draaien in de verschillende opdrachten en projecten.Hubert Mulder, Teamleider

Als projectmanager hield Pim zich ook bezig met de ontwikkeling van een vernieuwd bestelportaal van waardepapieren en heeft hij een gecentraliseerd magazijn ingericht, zowel het fysieke magazijn, een voorraadmodule als een nieuwe werkwijze.

Projectgegevens

Opdrachtgever
Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit
Locatie
Utrecht
Gerealiseerd
Juni – december 2018

Meer informatie