https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2022/07/IMG_1720-2000px-300x180.jpeg

Interim facilitair coördinator bij Paramount

Interim facilitair coördinator bij Paramount
Interim facilitair coördinator bij Paramount

Auteur:

https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2022/07/IMG_1720-2000px-300x180.jpeg

Voor de tweede keer is Hospitality Group gevraagd om een geschikte kandidaat in te zetten voor de rol van interim facilitair coördinator bij Paramount. Paramount is het grootste multimedianetwerk bedrijf van de wereld en heeft alleen al in de Benelux 40 websites en miljoenen kijkers. Merken zoals Nickelodeon, Comedy Central en MTV vallen allemaal onder Paramount.

Facilitair aanspreekpunt

In Amsterdam is het Benelux kantoor waar circa 300 medewerkers met 28 verschillende nationaliteiten werken. Onze Young Professional Winnie Kok ging hier in december 2021 met veel enthousiasme aan de slag als facilitair coördinator voor een periode van zeven maanden. Samen met de Facility Manager hield zij zich bezig met alle facilitaire werkzaamheden. Winnie was het eerste aanspreekpunt voor medewerkers op kantoor en verantwoordelijk voor alle binnenkomende facilitaire meldingen.

Geen dag hetzelfde

Wat de opdracht zo leuk maakte, is dat geen dag in deze functie hetzelfde was! Van het monitoren van de kwaliteit van de facilitaire diensten tot aanvragen van materialen en middelen voor opnames in de studio. Daarnaast zorgde Winnie dat de financiële administratie van de facilitaire organisatie op orde was. Hiervoor had ze nauw contact met leveranciers.

Open en verbindend
Wat een ontwikkeling heeft Winnie doorgemaakt! Haar eerste job en dan meteen bij een dynamisch internationaal bedrijf als Paramount. Geen dag is hier hetzelfde bij de afdeling Facility Management. Door de open en prettige houding van Winnie schakelt zij gemakkelijk met collega’s en suppliers en is niets haar te veel. Dat is precies wat wij nodig hadden! Ik heb de samenwerking dan ook als zeer prettig ervaren en weet zeker dat zij ook bij andere bedrijven een toegevoegde waarde zal leveren. Femke Witteman, Facility Manager Paramount

Ben jij benieuwd naar onze Young Professionals? Meer informatie over ons Young Professional programma vind je hier.

Projectgegevens

Opdrachtgever
Paramount
Locatie
Amsterdam
Gerealiseerd
december 2021 – juni 2022

Meer informatie