https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2022/07/IMG_1517_2000px-300x180.jpeg

Interim manager bedrijfsvoering bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder

Interim manager bedrijfsvoering bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder
Interim manager bedrijfsvoering bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder

Auteur:

Cultuurbedrijf Noordoostpolder is een brede cultuurinstelling met onder andere theater, museum (Unesco-werelderfgoed), cultuureducatie en kunstuitleen. Hospitality Group is gevraagd om de MT-functie manager Bedrijfsvoering te ontwikkelen, in te richten en de basis op orde te brengen voor de komst van een vaste kandidaat.

MT-functie Bedrijfsvoering

Bij Cultuurbedrijf Noordoostpolder bestond de behoefte aan een overkoepelende invulling van thema’s als, ICT, facilitair/huisvesting, contractmanagement en de aansturing van theatertechnici en conciërges. Om dit te realiseren is gekozen voor het ontwikkelen van een MT-functie Manager Bedrijfsvoering. Hospitality Group heeft interim manager Maurice ingezet om de functie te ontwikkelen. Hij ging met commitment aan de verschillende vragen aan de slag en kreeg het vertrouwen van de mensen.

In beweging brengen

Met zijn executiekracht (doen wat je zegt en zeggen wat je doet) en de ontwikkeling van de toekomstige functie heeft Maurice in een periode van zeven maanden de basis voor de nieuwe manager Bedrijfsvoering neergezet.

De stijl van Maurice is om de uitdagingen mét en voor het team aan te pakken en zo de organisatie in beweging te brengen. Hij heeft samen met het team veel zaken opgepakt, zoals het opzetten van contractmanagement, het oplossen van ICT problemen, het actualiseren van de BHV organisatie en het ontwikkelen van een werkconcept. Investeringen in ICT, telefonie, locatietoegang, techniek en werkplekken zijn voorbereid, uitgevoerd en geïmplementeerd.

Echt ‘eigen’

Marcel Jansen, directeur-bestuurder: “Wij hebben Maurice leren kennen als iemand die zich door zijn ervaring, vakkennis en open houding snel materie eigen maakt, en dan ook echt ‘eigen’. Niet alleen de inhoud, de klusjes, maar ook de context, de mensen én met visie. Ook in onze individuele gesprekken heb ik zeer geprofiteerd van zijn heldere taal over hoe iets aangepakt moet worden.”