https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2017/10/shutterstock_566090710-300x180.jpg

Interim manager service & hospitality

Interim manager service & hospitality
Interim manager service & hospitality

Auteur:

Auteur:

https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2017/10/shutterstock_566090710-300x180.jpg

Het ROC van Amsterdam en Flevoland is het grootste ROC van Nederland en bestaat uit een 8-tal zelfstandige MBO Colleges en het Voortgezet Onderwijs van Amsterdam. Voor circa 40.000 studenten uit MBO en voortgezet onderwijs worden opleidingen verzorgd. Gedurende de concurrentiegerichte dialoog die het ROC heeft gehouden voor de facilitaire dienstverlening is de behoefte ontstaan om de eigen organisatie verder te ontwikkelen.

Binnen de facilitaire driehoek, bestaande uit de verschillende mbo colleges, het facilitair bedrijf en ICT, is een additionele functie ontwikkeld voor het verbeteren van kwaliteit en het verhogen van de herkenbaarheid van gastvrijheid- en veiligheidsbeleving op de verschillende ROC locaties. Hospitality Group is gevraagd om deze functie tijdelijk in te vullen.

Maurice van Doorn heeft de functie manager Service & Hospitality tijdelijk ingevuld en vanuit deze functie sturing gegeven aan de implementatie van de nieuwe geïntegreerde facilitaire dienstverlening. In deze functie was Maurice o.a. verantwoordelijk voor het implementeren en borgen van de nieuwe facilitaire serviceconcepten, begeleiden van de vernieuwde facility aanpak en uitdragen van de hospitality gedachte en het daarin meenemen van de organisatie.

Als facilitair specialist heeft Maurice trends en ontwikkelingen binnen het werkveld weten te vertalen naar de operatie. Tevens heeft hij bijgedragen aan het uitwisselen van kennis en ervaring tussen de locaties en het verstevigen van de samenwerking.

Projectgegevens

Opdrachtgever
ROC van Amsterdam
Locatie
Amsterdam
Projecttype
Interim management
Projectgrootte
30 locaties in Groot-Amsterdam
Gerealiseerd
2017

Meer informatie