https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2018/12/shutterstock_573112123-300x180.jpg

Interim sitemanager bij ISS – Enexis

Interim sitemanager bij ISS – Enexis
Interim sitemanager bij ISS – Enexis

Auteur:

Auteur:

https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2018/12/shutterstock_573112123-300x180.jpg

Als IFM leverancier verzorgt ISS de facilitaire dienstverlening bij Enexis. Het eerste operationele aanspreekpunt bij ISS is de sitemanager. De sitemanager is op een locatie verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie, het aansturen van het facilitaire team en het oppakken en managen van alle facilitaire projecten. Om het serviceniveau op alle locaties hoog te houden werken de sitemanagers nauw samen met de klant, medewerkers, (onder)leveranciers en andere stakeholders.

Bas kwam in een hectische periode bij ons aan boord. Hij had snel over- en inzicht in alles wat speelde en hield zijn hoofd koel. Hierdoor ontstond snel de rust die we nodig hadden om weer te kunnen gaan bouwen. Ook de diverse projecten heeft Bas vlot en slagvaardig uitgevoerd!Djamilla van Duin, Key Accountmanager ISS

Bij het wegvallen van de sitemanager van de locaties Zwolle en Hengelo is Hospitality Group gevraagd een tijdelijke oplossing te bieden in de vorm van een interim manager. Bas heeft deze rol succesvol ingevuld door allereerst structuur en overzicht aan te brengen in de chaos die was ontstaan. Hierdoor ontstond weer rust, duidelijkheid en vertrouwen binnen het team en klanten.

ISS heeft Bas gevraagd om naast het inwerken van een nieuwe vaste sitemanager wat langer te blijven om de locaties te ondersteunen en diverse projecten en verbeterprocessen op te pakken. Voorbeelden van projecten zijn een optimalisatieslag in de werkomgeving in Hengelo en de herinrichting van de parkeerplaats in Zwolle.

Met de inzet van Bas is de dienstverlening van ISS binnen Enexis Zwolle en Enexis Hengelo weer op niveau en zijn medewerkers en klanten tevreden.

Bas heeft zich goed en professioneel opgesteld gedurende deze interim-periode (maar ook zeker in de beginfase). Door zijn kennis en inzicht goed te gebruiken en de behoeften goed aan te voelen heeft Bas een hele goede toegevoegde waarde geleverd. Bas heeft een prettige rustige persoonlijkheid, is daadkrachtig, slagvaardig en heel fijn om mee samen te werken.Titia Blok, Accountmanager ISS

Projectgegevens

Opdrachtgever
ISS
Locatie
Zwolle, Hengelo
Gerealiseerd
April 2018 – december 2018

Meer informatie