Multifunctionele horeca-outlets voor gebouw Pulse van TU Delft

Multifunctionele horeca-outlets voor gebouw Pulse van TU Delft
https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2019/03/HD-Pulse_010_FEATURED-300x180.jpg

Het moderne onderwijsgebouw ‘Pulse’ van TU Delft is in de zomer van 2018 opgeleverd. Het gebouw staat in het midden van de campus en heeft een open karakter, alle studenten van de TU Delft kunnen gebruik maken van het gebouw. Pulse (Practise, Unite, Learn, Share & Explore) verbindt de fysieke met de digitale onderwijs- en studieomgeving door interactieve middelen zoals videoconferencing of een interactief werkcollege.

TU Delft heeft Hospitality Group gevraagd om een prikkelende food market op de begane grond te ontwikkelen en de realisatie hiervan te begeleiden. De food market beschikt over drie multifunctionele horeca-outlets die dynamisch worden ingevuld. Momenteel vind je er een Couscous Bar, Poké Labs en een Warung. Periodiek wisselen de outlets van cateraar en daarmee van concept zodat door het jaar heen een variëteit aan aanbod ontstaat. De cateraar heeft de mogelijkheid om de faciliteiten in de outlets gemakkelijk aan te passen naar eigen identiteit. Zo is bijvoorbeeld de verlichting vervangbaar, zijn de kassa-elementen verplaatsbaar en kan er aan de buitenkant op de panelen een eigen wrapping worden aangebracht.

De drie stijlvolle outlets komen in vorm overeen maar zijn onderscheidend in uitvoering. Hospitality Group ontwierp de outlets, rekening houdend met het ontwerp van het zitgebied dat is ontworpen door Ector Hoogstad Architecten, de architect van het gebouw.

Fotografie : James Stokes

Projectgegevens

Opdrachtgever
TU Delft
Locatie
Delft
Projecttype
Campusvoorzieningen
Projectgrootte
75 m²
Gerealiseerd
Januari – juni 2018

Meer informatie