Nieuwe werkomgeving HLB Blömer

Nieuwe werkomgeving HLB Blömer
https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2015/08/MG_1458-kopie-300x180.jpg

Het einde van het huurcontract is voor HLB Blömer accountants en adviseurs uit Nieuwegein hét moment om de huisvesting onder de loep te nemen. Samen met een bedrijfsmakelaar verkennen ze huisvestingsmogelijkheden in Utrecht. Uiteindelijk besluiten ze het huidige pand samen met Hospitality Group te herontwikkelen.

HLB Blömer weet precies hoe de begane grond eruit moet komen te zien, maar laat toch de specialisten van Hospitality Group aansluiten. “Zij kijken verder en hebben aanvullende ideeën over het praktisch vertalen van specifieke wensen ten aanzien van het gebouw,” weet Esther van Huizen die binnen Blömer verantwoordelijk is voor huisvesting, IT, personeelszaken en front-office.

Strak en zakelijk proces

HLB wil medewerkers mee laten denken over gewenste functionaliteiten, dus zet Hospitality Group een guest journey in om wensen en behoeften nóg scherper te definiëren. Hospitality Group ondersteunt verder bij de vormgeving van de nieuwe vloer, maakt het definitief ontwerp, stelt het Programma van Eisen op, begeleidt het aanbestedingsproces en doet de onderhandelingen.
“Met onze eigen kennis van de cultuur in combinatie met de externe expertise in workplace design van Hospitality Group creëerden we gezamenlijk een totaalpakket aan wensen en eisen. Vooral het praktisch maken van deze wensen zien we als toegevoegde waarde,” vertelt Esther die terugkijkt op een prettige samenwerking en uitstekende nazorg. Hans Odijk, partner bij HLB, vult aan: “Hospitality Group heeft finesse aangebracht in de plannen en zo écht de puntjes op de i gezet.”

Puntjes op de i

De begane grond van het traditionele gebouw met smalle toegang, gesloten kamers en een grote receptiebalie is inmiddels omgetoverd tot een open ruimte met veel licht waar overleg, ontvangst en ontmoeting centraal staan. De ruimte heeft nu een uitstraling ‘anno nu’ en past bij HLB Blömer als moderne werkgever.

 

Projectgegevens

Opdrachtgever
HLB Blömer accountants en adviseurs
Locatie
Krijtwal 1, 3432 ZT Nieuwegein
Projecttype
Conceptontwikkeling, interieurontwerp en implementatie
Projectgrootte
ca. 100 gebruikers
Gerealiseerd
April 2015

Meer informatie