NN78. Een nieuw clubhuis voor Hospitality Group

NN78. Een nieuw clubhuis voor Hospitality Group
https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2020/01/Hospitality-Group-4_Featured-300x180.jpg

Sinds september heeft Hospitality Group een nieuw clubhuis aan de Nijverheidsweg-Noord 78. Dat verklaart ook meteen de naam NN78. 🙂 Onze nieuwe plek voelt als een spannend avontuur, een plek om onze droom ‘Creating Better Places’ nog beter te realiseren. We kunnen wel zeggen dat het een eigenzinnige plek vol inspiratie is geworden, waar we met onze opdrachtgevers werken aan vernieuwende en duurzame projecten.

We maken met circa 85 collega’s en dus een heleboel opdrachtgevers en andere gasten dagelijks gebruik van het clubhuis. Je komt via een mooi terras binnen in ons café, het hart van NN78. Dé plek om te ontmoeten, lunchen, ontvangen, loungen, werken en nog veel meer.

In de rest van het pand kun je op basis van je activiteiten en niet te vergeten je mood kiezen voor de plek die op dat moment het beste past. Voor de verschillende activiteiten en ‘moods’ maken we gebruik van zones die gestructureerd zijn van drukte naar rust. Zo kan iedereen lekker én gezond werken. Er is bijvoorbeeld een Ted theater, een brainstormruimte, een inspiratielab en een stilteruimte. Alle ruimtes hebben een groene uitstraling door de vele planten.

Veel van het meubilair uit ons vorige pand kreeg bij de nieuwe huurder of in NN78 een tweede leven. Tevens zijn onze oude lockers en banken goed geland in een museum in Brabant. In de werkzones zijn de wanden bekleed met gerecyclede PET flessen die akoestisch werken en de zit-stabureaus zijn circulair.

Naast de werkomgeving proberen we ook met verschillende services het werkleven van eenieder nog leuker en makkelijker te maken. Van hele goede koffie en een supergezonde lunch tot yogalessen en een community met lokale ondernemers.

En het allerleukste is natuurlijk dat we ons clubhuis helemaal zelf hebben ontworpen, NN78 Designed by us.

Wil je meer weten of een keer langskomen om te kijken en koffie te drinken? Laat het ons weten. Voor nu kun je alvast genieten van de foto’s.

Hospitality Group. Creating Better Places.

Fotografie : Peter Brugmans

Projectgegevens

Opdrachtgever
Hospitality Group
Locatie
Amersfoort
Gerealiseerd
September 2019

Meer informatie