‘ONS’ manier van werken bij ONS welzijn

‘ONS’ manier van werken bij ONS welzijn
https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2018/04/HospitalityGroup_OnsWelzijn_010_1000x600-300x180.jpg

ONS welzijn is een welzijnsorganisatie met meerdere vestigingen in de regio Noordoost-Brabant waarvan Oss het centrale punt vormt. ONS welzijn gelooft in een samenleving waarin iedereen meedoet en waarin iedereen bijdraagt aan geluk voor zichzelf en anderen. Om hieraan invulling te geven is gekozen voor een werkwijze met integrale teams. Hospitality Group ontwikkelde het nieuwe activiteitgerelateerd werkplekconcept ‘ONS manier van werken’ dat de integrale werkwijze ondersteunt en activeert. Hospitality Group heeft het concept ontwikkeld, vormgegeven en de uitvoering begeleid.

In nauwe samenwerking met medewerkers van ONS welzijn hebben we in het Anton Jurgenshuis een werkomgeving gecreëerd waarin de medewerker en cliënt centraal staan. Het resultaat is een open, transparante en een aantrekkelijke werkplek die in verbinding staat met de omgeving en ruimte biedt voor ontmoeting. Het werkveld van de regio Oss is voelbaar en zichtbaar. Zo zijn bijvoorbeeld de wanden voorzien van pakkende quotes en de ramen en glaswanden van foto’s van cliënten en de groene omgeving van Oss. Voor de uitvoering is samengewerkt met lokale partijen en is nieuw en gebruikt meubilair op een aansprekende manier gecombineerd. Daarnaast wordt de nieuwe manier van werken maximaal gefaciliteerd met virtuele componenten.

‘Ons’ manier van werken levert een belangrijke bijdrage aan aantrekkelijk werkgeverschap en biedt vooral een laagdrempelige plek waar iedereen zich thuis voelt.

Fotografie : Femke van den Heuvel

Projectgegevens

Opdrachtgever
ONS welzijn
Locatie
Oss
Projectgrootte
ca. 1.200 m²
Gerealiseerd
Januari 2018

Meer informatie