Espressobar RadboudUMChttps://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2016/01/02-Espressobar-300x180.jpg

Ontwikkeling multifunctioneel restaurant Radboudumc

Ontwikkeling multifunctioneel restaurant Radboudumc
Ontwikkeling multifunctioneel restaurant Radboudumc

Auteur:

https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2016/01/02-Espressobar-300x180.jpg

Omdat klantgerichtheid en gastvrijheid een belangrijke rol onderdeel zijn van hun strategische visie vroeg Radboudumc aan Hospitality Group om het concept voor het restaurant uit te werken. Het concept werd vervolgens door Hospitality Group vertaald in een functioneel ontwerp, een technisch ontwerp en een interieurontwerp.

In de aanpak is Hospitality Group op zoek gegaan naar de ultieme guest journey voor alle gebruikersgroepen. Elke gebruiksgroep komt namelijk met een eigen doel en verwachtingspatroon naar het ziekenhuis. Zo kan het gaan om collega’s die samen willen lunchen, de patiënt die even van de kamer af is en de gezelligheid en drukte opzoekt of studenten die samen aan een opdracht willen werken.

Geschikt voor iedereen

De klassieke kantine maakte plaats voor een eigentijds en sfeervol restaurant met een hoge belevingswaarde voor alle gebruikersgroepen van het medisch centrum. Je kunt er inmiddels de hele dag, ook ’s avonds en in het weekend, terecht voor een vers belegd broodje, een warme maaltijd of een kop koffie. Je luncht aan hoge tafels, onthaast op een loungebank of werkt aan een wifi-werkplek. “Dankzij de goede samenwerking met Hospitality Group is de ruimte geschikt voor iedereen en voor allerlei doeleinden,” vertelt manager logistics & services bij Radboudumc, Lourens Pouwer. Hij is trots op de multidisciplinaire samenwerking en de integrale benadering van het concept en het ontwerp.

Projectgegevens

Opdrachtgever
Radboudumc
Locatie
Nijmegen
Projecttype
Conceptontwikkeling, interieurontwerp

Meer informatie