/
/
/
Ontwikkeling foodcourt De Refter Radboud Universiteit
Home / Projecten / Food & hospitality concepts / Ontwikkeling foodcourt De Refter Radboud Universiteit

Ontwikkeling foodcourt De Refter Radboud Universiteit

Hospitality Group heeft voor Radboud Universiteit het horecaconcept en ontwerp voor foodcourt De Refter ontwikkeld en de aanbesteding en realisatie begeleid.

Aantrekkelijke ontmoetingsplek

Het foodcourt is een aantrekkelijke ontmoetingsplek met een restaurant, meerdere outlets en een gezamenlijk zitgebied met een capaciteit van maar liefst 850 zitplaatsen. De opzet is dat lokale ondernemers de outlets met onderscheidende concepten kunnen exploiteren. Vooralsnog worden op dit moment alle outlets door de Universiteit zelf gerund. Met de nieuwe voorzieningen in het gebouw De Refter wordt de aantrekkingskracht van de horecavoorzieningen vergroot. Daarnaast worden ontmoeten, kennisdelen en samenwerking tussen studenten, medewerkers, docenten en bezoekers de hele dag door gestimuleerd.

Reis langs de wereld

Het foodcourt van De Refter biedt een grote diversiteit aan maaltijden met volop keuze voor zowel nationale als internationale studenten. Denk bijvoorbeeld aan warme maaltijden, Aziatische gerechten en de Mediterrane keuken met pizza’s en pasta’s. Ook vind je er barbecuegerechten, soepen, salades en belegde broodjes. Alles in het zicht vers bereid.  Hospitality Group ontwierp voor elke outlet een kenmerkende uitstraling.

Op de foto: Stevan Kriele (senior projectmanager workplace bij Hospitality Group) samen met Rens Janssen (Hoofd Food & Beverage bij Radboud Universiteit).
Fotografie: Femke van den Heuvel

Meer

Food & hospitality concepts

Restauratieve voorzieningen hoofdkantoor Uber EMEA

Gebouw­propositie, serviceconcept en community voor Oval Tower

Tijdelijke huisvesting Nieuwspoort

Ontwikkeling horecaconcept ENKA-campus Rijn IJssel

Duurzaam ontwerp Cursus- en vergader­centrum Domstad

Tijdelijke voorzieningen Tweede Kamer

F&B corner voor faculteit TBM van TU Delft

Multifunctionele horeca-outlets voor gebouw Pulse van TU Delft

Nieuw foodcourt voor Hogeschool Utrecht

Een dynamisch foodcourt voor EY Amsterdam

Multifunctioneel restaurant voor Victoria Hotel

Foodcourt Vrije Universiteit Amsterdam

Ontwikkeling horeca-outlets Reinier De Graaf

Werk-lunchruimte stadhuis Gemeente Den Haag

Meer

14

Food & hospitality concepts

Toon alle projecten
14

Restauratieve voorzieningen hoofdkantoor Uber EMEA

Gebouw­propositie, serviceconcept en community voor Oval Tower

Tijdelijke huisvesting Nieuwspoort

Ontwikkeling horecaconcept ENKA-campus Rijn IJssel

Duurzaam ontwerp Cursus- en vergader­centrum Domstad

Tijdelijke voorzieningen Tweede Kamer

F&B corner voor faculteit TBM van TU Delft

Multifunctionele horeca-outlets voor gebouw Pulse van TU Delft

Nieuw foodcourt voor Hogeschool Utrecht

Een dynamisch foodcourt voor EY Amsterdam

Multifunctioneel restaurant voor Victoria Hotel

Foodcourt Vrije Universiteit Amsterdam

Ontwikkeling horeca-outlets Reinier De Graaf

Werk-lunchruimte stadhuis Gemeente Den Haag

Meer

14

Food & hospitality concepts

Restauratieve voorzieningen hoofdkantoor Uber EMEA

Gebouw­propositie, serviceconcept en community voor Oval Tower

Tijdelijke huisvesting Nieuwspoort

Ontwikkeling horecaconcept ENKA-campus Rijn IJssel

Duurzaam ontwerp Cursus- en vergader­centrum Domstad

Tijdelijke voorzieningen Tweede Kamer

F&B corner voor faculteit TBM van TU Delft

Multifunctionele horeca-outlets voor gebouw Pulse van TU Delft

Nieuw foodcourt voor Hogeschool Utrecht

Een dynamisch foodcourt voor EY Amsterdam

Multifunctioneel restaurant voor Victoria Hotel

Foodcourt Vrije Universiteit Amsterdam

Ontwikkeling horeca-outlets Reinier De Graaf

Werk-lunchruimte stadhuis Gemeente Den Haag

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.