https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2016/01/20151210_037M.Muus2_-300x180.jpg

Projectcoördinatie University Service Center Erasmus University Rotterdam

Projectcoördinatie University Service Center Erasmus University Rotterdam
Projectcoördinatie University Service Center Erasmus University Rotterdam https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2016/01/20151210_037M.Muus2_-300x180.jpg

Grenzeloos werken is de visie en het concept van Erasmus University Rotterdam voor de werkomgeving en manier van werken voor de toekomst. Ontmoeten, samenwerken en kennisdelen staan hierin centraal. Hospitality Group is gevraagd om voor de ondersteunende afdelingen binnen het Sanders building een nieuwe aantrekkelijke werkomgeving en voorzieningen te creëren, binnen het door de architect voor het interieur ontworpen totaalplan. Het gebouw wordt een voorbeeld voor toekomstige huisvestingsprojecten op de campus. Sanders building is een bestaand kantoor- en onderwijsgebouw. Inmiddels is een omvangrijke renovatie gestart.

Binnen het ontworpen totaalplan ondersteunen wij Erasmus University bij het optimaal inrichten van de werkomgeving en de facilitaire en ICT dienstverlening. Daarnaast zorgen we dat medewerkers weten wat het huisvestingsconcept inhoudt en dat zij enthousiast worden over de nieuwe omgeving en manier van werken. Hiervoor begeleiden we medewerkers in verschillende sessies.

In nauwe samenwerking met het bouwteam zorgt Hospitality Group voor meer flexibiliteit en toekomstbestendigheid binnen het bouwkundig- en installatieontwerp. Hierdoor ontstaat een omgeving die beter aansluit op het nieuwe werkplekconcept en rekening houdt met toekomstige aanpassingen. Met toekomstige gebruikers van Sanders building en experts vanuit Facility Management, Real Estate Services, IT Services, Human Resources en Marketing & Communication werken we aan het inrichten van de door de architect ontworpen nieuwe omgeving.

Projectgegevens

Opdrachtgever
Erasmus University
Locatie
Rotterdam

Meer informatie