https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2021/11/shutterstock_519606469-2000px-300x180.jpg

Thuis@Rochdale: visie op toekomstige werkomgeving

Thuis@Rochdale: visie op toekomstige werkomgeving
Thuis@Rochdale: visie op toekomstige werkomgeving

Auteur:

https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2021/11/shutterstock_519606469-2000px-300x180.jpg

Medio september 2020 nam Hospitality Group twee werving en selectietrajecten uit handen van Rochdale, te weten: een Facilitair Specialist hard services en een Facilitair Specialist soft services. Om de teamleider facilitair van Rochdale in deze wervingsperiode de ruimte te geven om aan de afdeling te bouwen, heeft Hospitality Group tevens een interim professional ingezet. Onze interim manager Bart Konijn ging van start met een aantal projecten over verbouw, verhuizingen, mobiliteit en dienstkleding.

Woningcorporatie Rochdale

Rochdale is een woningcorporatie voor mensen met een laag inkomen. Binnen deze inkomensgroep worden oplossingen geboden voor gezinnen, ouderen, jongeren en kwetsbare groepen. Zorgen voor voldoende betaalbare woningen van goede kwaliteit is de belangrijkste opgave voor de komende jaren. Rochdale huisvest zo’n 80.000 mensen in verschillende buurten in de regio Amsterdam met ieder haar eigen behoeften en uitdagingen.

Verbindende factor

Tijdens de gesprekken met de diverse interne stakeholders, waaronder managementteamleden, werd het visionair en verbindend vermogen van Bart opgemerkt. Hij kreeg daarom de vraag om als projectmanager een projectteam en projectstructuur op te zetten en een stevige visie op de toekomstige werkomgeving van Rochdale vorm te geven, genaamd Thuis@Rochdale.

Bart heeft een professionele aanpak met een menselijke benadering. Hij legt verbanden in een groot geheel en heeft toch oog voor de details tijdens de uitvoering van het project. Bij Bart is het glas niet halfleeg, maar halfvol. En hij is altijd op zoek naar de kraan om het glas bij te vullen. Murat Senol, Teamleider Facilitair

In deze rol was Bart de verbindende factor tussen de verschillende thema’s zoals het kantoor, thuiswerken, mobiliteit en belonen en vergoeden. Bart zette zijn kennis en ervaring in om ook inhoudelijk bij te dragen. Nadat de visie door de Raad van Bestuur was goedgekeurd, ging Bart samen met het projectteam op basis van Scrum aan de slag met de eerste voorbereidingen voor de implementatie van de nieuwe visie. Daarna droeg hij het stokje over, zodat Rochdale zelf aan het roer van de implementatie en verandering staat. Ook beide Facilitair Specialisten zijn inmiddels succesvol aan de slag binnen deze organisatie.

Projectgegevens

Opdrachtgever
Rochdale
Locatie
Amsterdam
Gerealiseerd
September 2020 tot mei 2021

Meer informatie