https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2019/09/SanquinBloedvoorziening2-300x180.jpg

Tijdelijke Adviseur Vastgoed en Huisvesting bij Sanquin Bloedvoorziening

Tijdelijke Adviseur Vastgoed en Huisvesting bij Sanquin Bloedvoorziening
Tijdelijke Adviseur Vastgoed en Huisvesting bij Sanquin Bloedvoorziening

Auteur:

https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2019/09/SanquinBloedvoorziening2-300x180.jpg

Sanquin Bloedvoorziening zorgt in opdracht van de overheid voor bloed en bloedproducten voor de gezondheidszorg. De divisie Bloedbank, het publieke deel van de organisatie, is verantwoordelijk voor het inzamelen van bloed en het up-to-date houden van een actueel donorbestand.

Het facilitair bedrijf van Sanquin ondersteunt interne klanten met werkplekvoorzieningen, services, installaties, vastgoed, transport en contractmanagement. Vanaf januari 2019 heeft onze interim manager Joran Lise vijf maanden de rol van Adviseur Vastgoed & Huisvesting vervuld.

Joran was verantwoordelijk voor het toezien op het onderhoud en de staat van de vijftig Bloedbanklocaties in Nederland. Hij initieerde en coördineerde verbouwingsprojecten en schakelde met verhuurders.

Daarnaast heeft Joran een aantal zaken geprofessionaliseerd zoals het opstellen van een demarcatieplan om de routing van meldingen, escalatie en probleemeigenaarschap te beschrijven en van een analyse van (financiële) cijfers om de resultaten van locaties onderling te benchmarken.

Joran heeft in korte tijd veel voor elkaar gekregen, zowel met het team als met het professionaliseren van de werkzaamheden.

Eric Kahle, Manager Vastgoed en Installaties a.i. bij Sanquin:

‘Joran heeft, meteen al bij zijn eerste opdracht, laten zien dat hij een echte interim manager is; flexibel, enthousiast en met veel kennis van vastgoed. Als een kameleon past Joran zich aan het team aan, zonder zijn eigenheid te verliezen. Na een paar dagen had hij de rol als Vastgoedbeheerder al eigen gemaakt en kreeg hij het vertrouwen van het team, waardoor er geen tijd verloren is gegaan met een lang inwerkprogramma.

Sanquin heeft voor Hospitality Group gekozen omdat ze één van de preferred suppliers zijn waarmee samengewerkt wordt. Het vinden van de juiste kandidaat en de gedegen manier van werken zorgt ervoor dat ook dat deel van de opdracht optimaal is verlopen.

Wanneer Sanquin een interim professional inhuurt, willen ze waarde voor het geld en dat is in deze situatie zeker het geval geweest. Mede namens de rest van het team dat met Joran heeft gewerkt, durf ik te zeggen dat we hem nu al missen en zeker aan durven te bevelen bij ander potentiële opdrachtgevers.’

Projectgegevens

Opdrachtgever
Sanquin Bloedvoorziening
Locatie
Amsterdam
Gerealiseerd
Februari – juni 2019

Meer informatie