https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2018/12/shutterstock_725351389-300x180.jpg

Tijdelijke- en vaste inzet van managers bij Unibail-Rodamco-Westfield

Tijdelijke- en vaste inzet van managers bij Unibail-Rodamco-Westfield
Tijdelijke- en vaste inzet van managers bij Unibail-Rodamco-Westfield

Auteur:

https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2018/12/shutterstock_725351389-300x180.jpg

Hospitality Group en Unibail-Rodamco-Westfield Nederland hebben al jaren een prettige samenwerking. Wij zijn trots om samen te werken met Unibail-Rodamco-Westfield, die net als wij het ‘viersterren’ principe hanteren; voorop lopen in de markt met vernieuwende ideeën en inspelen op de behoeftes van de consument.

Unibail-Rodamco-Westfield

Met de Sint en kerstdagen in het zicht, bestaat er een grote kans dat je voet zet in een winkelcentrum van Unibail-Rodamco-Westfield. Het is namelijk één van de grootste beursgenoteerde commerciële vastgoedondernemingen ter wereld. Unibail-Rodamco-Westfield beheert een vastgoedportefeuille van € 63,7 miljard met 102 shopping centers in 27 landen en is eigenaar van kantoren en convention & exhibition centra over de hele wereld.

Het Nederlandse kantoor is gevestigd op WTC-Shiphol en telt ongeveer 75 medewerkers van over de hele wereld. In ons land heeft Unibail-Rodamco-Westfield vier grote winkelcentra namelijk Stadshart Amstelveen, Stadshart Zoetermeer, Citymall Almere en het hypermoderne winkelcentrum in Leidsenhage, het toekomstige ‘the Mall of the Netherlands’.

Ervaringen van kandidaten

Hospitality Group is vanaf 2015 gevraagd om de invulling te verzorgen van tijdelijke en vaste functies. Zo bemiddelde wij met succes Peter van Overbeeke voor de functie van Technical Manager Amstelveen. Hij is inmiddels doorgegroeid naar de functie van projects, maintenance & purchasing manager voor verschillende locaties. Over zijn ervaringen bij Unibail-Rodamco-Westfield zegt hij;

“Het is de grootste en meest vooruitstrevende organisatie op het gebied van retail. Over alles is nagedacht tot in de kleinste details. Voor mij persoonlijk heeft dat ertoe geleid dat ik mij goed heb kunnen ontwikkelen en nu een mooie volgende stap kan maken.”

Cas Horst vervulde de functie van shopping center manager in Zoetermeer op tijdelijke basis via Hospitality Group. Inmiddels vormt hij voor Unibail-Rodamco-Westfield een betrouwbare flexibele schil die met enige regelmaat invliegt om tijdelijk te ondersteunen bij diverse projecten. Over zijn ervaringen bij Unibail-Rodamco-Westfield zegt hij;

“Bij Unibail-Rodamco-Westfield wordt vastgoed ontwikkeld en onderhouden op ‘champions league’ niveau. Niets is er te gek om de kwaliteit te waarborgen. Het is dan ook fantastisch om voor deze organisatie te mogen werken!”

Onze samenwerking

Steeds vaker bemiddelen wij eerst tijdelijke- en dan op vaste basis kandidaten. Wij ervaren veel voordelen van deze constructie. Door het intensief begeleiden van de interim-managers krijgen wij een goed beeld van de functie-inhoud, de collega’s en organisatie waar een toekomstige vaste kandidaat komt te werken. Ook onze eigen interim-managers Olivier Boelens en Kevin Verkerke hebben op tijdelijke basis versterking geboden. Daarnaast zijn zij intensief betrokken geweest bij het werving & selectie traject. Mede daardoor zijn wij in staat de juiste match te maken op inhoud, competenties en cultural fit. Afgelopen jaar hebben wij met succes de functies van Technical manager Zoetermeer, Shopping center manager en Technical manager Almere bemiddeld.

Binnen Hospitality Group is het team van Interim & recruitment topspeler op de markt in het bemiddelen van tijdelijke en vaste functies binnen het domein van huisvesting en facilities. Onze toegevoegde waarde ligt in het opbouwen van teams en het vinden van de juiste match voor onze opdrachtgevers. Als strategisch business partner kruipen wij in het DNA van onze opdrachtgever om daarbij de best passende kandidaten te vinden en te adviseren over de inrichting van de facilitaire organisatie.

Meer informatie of interesse?

Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening, een functie bij een van onze opdrachtgevers of bij Hospitality Group? Ook zoekt Unibail-Rodamco-Westfield een ervaren Technical manager voor het winkelcentrum Amstelveen. Neem dan contact op met Romy de Roo van Hospitality Group 033 – 462 55 56. Voor ons team Interim & Recruitment zijn wij ook op zoek naar versterking.

Projectgegevens

Opdrachtgever
Unibail-Rodamco-Westfield
Locatie
Almere, Zoetermeer en Amstelveen
Gerealiseerd
2015 – heden

Meer informatie