https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2020/03/shutterstock_1168692592-300x180.jpg

Tijdelijke Office & Facility Manager bij BESTSELLER e-commerce

Tijdelijke Office & Facility Manager bij BESTSELLER e-commerce
Tijdelijke Office & Facility Manager bij BESTSELLER e-commerce https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2020/03/shutterstock_1168692592-300x180.jpg

BESTSELLER is een van oorsprong Deens familiebedrijf en het moederbedrijf van meer dan 14 bekende kledingmerken wereldwijd zoals Only, Vero Moda en Jack&Jones. Het hoofdkantoor van e-commerce is gevestigd in Amsterdam waar ongeveer 200 medewerkers verantwoordelijk zijn voor alles wat met online verkoop te maken heeft.

BESTSELLER e-commerce was voor haar nieuwe hoofdkantoor op zoek naar een tijdelijke Office & Facility Manager die alle processen rondom de bouw en verbouwing in goede banen leidt. Olivier Boelens, Interim Manager bij Hospitality Group, vervulde deze rol met verve. Olivier was verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het facilitaire- en het projectteam. Hij dacht mee over de vormgeving van de facilitaire organisatie en dienstverlening voor deze nieuwe locatie. De uitdaging lag in het realiseren van een nieuwe kantooromgeving (5000 m2) op een vooraanstaande locatie in Amsterdam en het verhuizen van 200 medewerkers naar het nieuwe pand in een kort tijdsbestek.

Door zijn succesvolle bijdrage werd Olivier gevraagd te blijven nadat hij de nieuwe Office & Facility Manager had ingewerkt. In zijn nieuwe rol als Manager Project Facility fungeerde hij als verbindende factor tussen verschillende partijen zoals de gebouweigenaar, opdrachtgever en het projectmanagement. Ook was hij verantwoordelijk voor de coördinatie van de afbouw en de afstemming van het design met architecten, leveranciers en opdrachtgever.

BESTSELLER beschrijft Olivier als een persoon die niet voor één gat te vangen is en veel concrete resultaten heeft geboekt.

Projectgegevens

Opdrachtgever
BESTSELLER e-commerce
Locatie
Amsterdam
Gerealiseerd
September 2018 – april 2019