https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2018/04/shutterstock_582070543_1000x600px-300x180.jpg

Transitie support bij CBRE GWS

Transitie support bij CBRE GWS
Transitie support bij CBRE GWS

Auteur:

Auteur:

https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2018/04/shutterstock_582070543_1000x600px-300x180.jpg

CBRE Global Workplace Solutions biedt geïntegreerde facility managementoplossingen en startte eind 2017 met de grootste transitie sinds jaren. Om de transitieorganisatie te completeren is Young Professional Anouk van der Sanden het afgelopen half jaar in de rol van transitie support bij CBRE GWS aan de slag geweest. De complexiteit van deze transitie lag vooral in de hoeveelheid locaties, het aantal over te nemen medewerkers en het detailniveau waarop de dienstverlening al door de klant was vormgegeven. De transitieorganisatie bestond uit 18 werkgroepen met in totaal meer dan 60 projectmedewerkers.

Wij konden allemaal en vooral altijd op Anouk vertrouwen.Wouter Bout – Transition Lead

De rol van Anouk was het ondersteunen van het transitieproces op alle vlakken door mensen en daarmee de verschillende workstreams aan elkaar te verbinden. Haar werkzaamheden bestonden onder andere uit de wekelijkse standup-sessie, de rapportage van het dashboard en de projectdocumentatie zoals projectplannen en planningen. Anouk werkte samen met onder andere HR, IT/Technology, Communications en Sourcing. Anouk wist als een echte ‘spin in het web’ overal wat van af en kon hierdoor goed inspelen op de behoefte van de klant.

Anouk ondersteunde ook bij het opstellen van trainings/onboarding plannen, het ontwikkelen van communicatiemiddelen en het organiseren van allerlei evenementen, zoals site visits, kick-offs en ontbijtsessies.

The world is divided into two kinds of people – those who see what needs doing and just do it and those who see what needs doing and try to find someone else to do it. Anouk is definitely one of the former! A great asset to the communications team.Wendy Mitchell – Communications Lead

Per 1 maart is de aangepaste dienstverlening succesvol van start gegaan. Na een maand stabilisatie is een gedegen stabilisatieplan opgesteld en kunnen we spreken van een mooi resultaat. Zowel de klant als CBRE zijn erg tevreden met de aanpak en het resultaat van deze transitie. Anouk speelde hierin een belangrijke rol door de afstemming tussen de workstreams en het aanbieden van extra support waar nodig.

Projectgegevens

Opdrachtgever
CBRE GWS
Locatie
Schiphol Rijk
Projectgrootte
Meer dan 300 locaties in 9 landen
Gerealiseerd
oktober 2017 - maart 2018

Meer informatie