HOGESCHOOL IPABOhttps://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2016/10/iPabo-300x180.jpg

Werving & selectie hoofd interne dienst Hogeschool iPabo

Werving & selectie hoofd interne dienst Hogeschool iPabo
Werving & selectie hoofd interne dienst Hogeschool iPabo https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2016/10/iPabo-300x180.jpg

Hogeschool iPabo is een onderwijsinstelling met een eigen gezicht. Gekenmerkt door kleinschaligheid en oog voor talent begeleidt iPabo professionals naar een loopbaan in het primaire onderwijs. De hogeschool heeft twee locaties waar de interne dienst zorgt voor de facilitaire ondersteuning van 100 medewerkers en 900 leerlingen. Voor deze rol zocht Hogeschool iPabo een nieuwe collega die met het team de kwaliteit van de facilitaire dienstverlening gaat verbeteren.

Het hoofd interne dienst is de verbindende schakel tussen studenten, medewerkers, management en leveranciers en komt met gerichte en flexibele oplossingen voor facilitaire vraagstukken. Zelfreflectie en verbindend vermogen zijn voor de hogeschool cruciale competenties in het profiel. Kortom, wij gingen op zoek naar een energieke en daadkrachtige facilitair professional die de schouders eronder wil zetten.

De vacature hebben wij via verschillende aansprekende online wervingstools gecommuniceerd en daarnaast hebben we heel gericht verschillende potentieel geschikte kandidaten uit ons netwerk benaderd. Na de eerste ronde sollicitatiegesprekken bij Hospitality Group is een selectie van drie geschikte kandidaten gepresenteerd. Na een korte gedegen selectieprocedure maakte Hogeschool iPabo de keuze voor één van de kandidaten. De opdrachtgever beoordeelde het recruitmentproces met een 9.

Projectgegevens

Opdrachtgever
Hogeschool iPabo
Locatie
Amsterdam
Projecttype
Werving & selectie

Meer informatie