https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2017/12/shutterstock_662835490-300x180.jpg

Werving & selectie junior tendermanager voor ProRail

Werving & selectie junior tendermanager voor ProRail
Werving & selectie junior tendermanager voor ProRail https://www.hospitality-group.nl/wp-content/uploads/2017/12/shutterstock_662835490-300x180.jpg

De afdeling Procurement van ProRail is volop in ontwikkeling. De ambitie is de focus te verleggen van het sec uitvoeren van aanbestedingen voor spoor- en stationsprojecten naar een professionele en proactieve inkoopafdeling voor de gehele organisatie. Binnen het segment Engineering en Bedrijfsvoering was ProRail op zoek naar versterking met een junior tendermanager. ProRail vroeg Hospitality Group te adviseren over mogelijke passende kandidaten en de wervingsprocedure. Gezamenlijk is een aantal mogelijkheden verkend en is gekozen voor detachering met de mogelijkheid tot overname.

Kim Prozée, young professional bij Hospitality Group, startte als junior tendermanager en vervulde deze functie met verve. Kim begeleidde onder andere een tender in het kader van de nationale burendag en initieerde diverse verbeterinitiatieven. Ze bracht ter optimalisatie het interne intakeproces van een tender in kaart en dacht mee over doorvertalingen van De Marktvisie binnen aanbestedingstrajecten van ProRail.

Na een succesvolle interim-periode is Kim met veel plezier in dienst getreden bij ProRail om deze rol de aankomende periode nog verder in te vullen.

Lees hier meer over onze Young Professionals.

Projectgegevens

Opdrachtgever
ProRail
Locatie
Utrecht
Gerealiseerd
Mei 2017 - oktober 2017

Meer informatie